Ricardo Leguízamo, în rolul lui Wilson Pontones în telenovela “Uzurpatoarea”

Publicat pe 02.09.2020 la 12:07 Actualizat pe 02.09.2020 la 12:11

Ricardo Leguízamo este un actor columbian de film, teatru și televiziune, cunoscut pentru modul său de evidențiere a producțiilor de film și teatru.

https://www.instagram.com/ricardoleguizamoroca/?hl=ro

Despre actor:

Ricardo Leguízamo este un actor columbian de film, teatru și televiziune, cunoscut pentru modul său de evidențiere a producțiilor de film și teatru.

Ricardo s-a născut pe data de 1 mai 1976, în Bogota, Columbia. Și-a arătat interesul pentru actorie de la o vârstă fragedă, la 15 ani deja studia teatrul la atelierul pentru tineri de la Teatrul Național. După o perioadă bună de studiu intensiv și dedicare, Ricardo a absolvit în 1993 două dintre cele mai importante ateliere, unul cu Ruben Di Pietro și cel de-al doilea cu Alfonso Ortiz. Datoriă pregătirii lui, puțin mai târziu intră în televiziune pentru prima dată prin intermediul telenovelei „Amanda”.

În anul 1996 actorul a decis să-și continue studiile la „Școala Internațională Juan Carlos Corozza”, la Madrid. Experiența acumulată acolo i-au adus un rol important într-o telenovelă spaniolă, „El Camino de Santiago”, alături de marii actori ai Spaniei. Debutul lui Ricardo a fost unul promițător, motiv pentru care notorietatea obținută anterior a continuat să-i aducă roluri importante. La scurt timp, actorul își creează propria companie de teatru sub denumirea de „Look up”.

După 12 ani se întoarce în Columbia, unde se dedică aceleași pasiuni. Se implică în multe proiecte de televiziune și teatru, precum „Correo de inocentes”, „Elite command” și „Manuel para ser feliz”. În aceeași perioadă este onorat cu un premiu pentru cel mai bun actor dintr-un rol secund.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Nu rata "Uzurpatoarea", sâmbătă și duminică, de la 20:00, doar pe Happy Channel! În reluare, tot sâmbătă și duminică, de la 14:00.

Citește și: Macarena Oz, fetița minune din telenovela „Uzurpatoarea” German Bacco, tânărul actor din „Uzurpatoarea”, are o carieră impresionantă

În articolul

Ricardo Leguízamo, în telenovela “Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 01:47
CulTour, emisiunea din cadrul programului TV Happy, îi aduce un omagiu marelui actor Bogdan Stanoevici
Happy People • pe 15.01 la 14:23
Sebastian Rulli dezvăluie că trece printr-un moment foarte dificil de familie
Happy People • pe 15.01 la 12:13
Özge Yağız, protagonista din "Jurământul", siluetă de invidiat într-o rochie ultra-scurtă. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 15.01 la 11:37
Carla Diaz, imagini adorabile din copilărie. Cum arăta vedeta
Happy People • pe 14.01 la 13:45
După ce soțul lui Anahi, Manuel Velasco, a fost infectat cu Covid-19, artista declară locul exact al infectării
Happy People • pe 14.01 la 11:29
Imaginile în care Can Yaman poate fi confundat cu Jason Momoa

PARTENERI

Antena 1
Vulpița și Viorel Stegaru, prinși și amendați! Ipostaza în care i-au găsit polițiștii
Observator
Horoscop 13 ianuarie 2021. Scântei în dragoste și un plan îndrăzneț
Zu TV
Mom to be. Dua Lipa este însărcinată? Uite imaginea care i-a pus pe fani pe gânduri!
Antena Sport
Un român a devenit faimos în toată lumea după ce a spart 27 de bănci şi a furat jumătate de milion de euro: "Se poate face orice, doar că există o problemă"
Antenastars
Gabi Bădălău, furios din cale-afară, după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să își vadă copiii, din nou: „O să îi fac plângere penală”
Spynews
Horoscop duminică, 17 ianuarie: Leii fac schimbări în locuință