Geraldine Bazán este mămica a două fetițe, dar uimește cu energia sa. Cum a apărut vedeta în mediul online la scurt timp după ce a declarat că se află într-o nouă relație

Publicat pe 12.09.2022 la 14:07 Actualizat pe 12.09.2022 la 14:42

Geraldine Bazán este mămica a două fetițe, dar uimește cu energia sa. Cum a apărut vedeta în mediul online la scurt timp după ce a declarat că se află într-o nouă relație.

Geraldine Bazán poartă o rochie de gală fără mâneci, cu aplicații de culoare gri

Geraldine Bazán participă în cadrul Cannes Film Festival, cea de-a 75-a ediție. 21 mai 2022

Getty Images

Geraldine Bazán a vorbit în cel mai recent interviu despre relația amoroasă în care este implicată, însă nu a droit să ofere mai multe detalii legate de acest subiect. Dacă vedeta a subliniat faptul că este vorba despre o persoană din trecut, a ținut să menționeze rapid că nu poate fi în niciun caz Gabriel Soto.

Geraldine Bazán este mămica a două fetițe, dar uimește cu energia sa în mediul online

În cel mai recent interviu, Geraldine Bazán a vorbit despre viața sa amoroasă și inclusiv l-a menționat pe tatăl fiicelor sale, Gabriel Soto. Se pare că actrița nu se vede într-o nouă relație cu cel care i-a fost partener pentru o perioadă de timp. Invitată în cadrul emisiunii “La Saga”, vedeta a vorbit împreună cu Adela Micha despre noul său partener. Cu toate că identitatea acestuia nu a fost dezvăluită, se pare că este vorba despre o persoană din trecutul acesteia.

Geraldine Bazán se află în prezent într-un moment de împlinire al vieții sale și nu își dorește o expunere medicatică precum cele din trecut. Cât despre tatăl fiicelor sale, vedeta a declarat că nu s-ar vedea încă o dată într-o astfel de pereche.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nici gând, nu m-aș împăca niciodată cu el.”, a declara vedeta, potrivit Peopleenespanol.com. Cât despre perechea ce îi încântă în prezent viața, aceasta a declarat că așteaptă ca lucrurile să meargă într-o anumită direcție. Geraldine Bazán are peste 5 milioane de fani în mediul online, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare cât și din viața reală. Cele mai recente ipostaze o arată pe vedetă în cadrul unui concert acolo unde pare să se distreze de minune alături de oameni dragi.

Citește și: Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

“Sunt din generația anilor 90, cei care ascultau muzică pop și dansau pe orice tip de coregrafie. Trăiesc și retrăiesc acele momente.”, a scris vedeta pe Instagram.

Gabriel Soto și-a amânat nunta cu Irina Baeva din cauza războiului

Gabriel Soto și Irina Baeva urmau să se căsătorească în vara anului 2022, însă din pricina contextului ce durează și astăzi, totul a fost anulat. Războiul dintre Rusia și Ucraina le-au dat celor doi îndrăgostiți planurile peste cap, însă nu aici se rezumă motivul pentru care evenimentul nu a mai avut loc. Se pare că și proiectele profesionale au fost un impediment.

“Acum trebuie să terminăm proiectele în care suntem deja implicați și este vorba ca de obicei și despre războiul dintre Rusia și Ucraina. A fost până la urmă motivul principal pentru că familia ei nu poate să călătorească. Evident că a fost mult mai ușor pentru o persoană să călătorească acolo, dar trebuie ca toți să fie prezenți. Acum așteptăm ca ușile să se deschidă.”, a transmis Gabriel Soto, potrivit aceleiași publicații. Cu toate acestea, Gabriel Soto a dezvăluit că planurile de nuntă se vor relua la un moment dat.

Citește și: Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo. Cum se înțelege actorul cu fosta sa soție

Irina Baeva se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram. Cea mai recentă postare a sa o arată alături de sora mai mică.

În articolul

Geraldine Bazán este mămica a două fetițe, dar uimește cu energia sa. Cum a apărut vedeta în mediul online la scurt timp după ce a declarat că se află într-o nouă relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x