Giovanna Antonelli, apariție fără cursur în costum de baie. Cum arată trupul actriței Jade, din Clona, la 45 de ani

Publicat pe 06.01.2022 la 17:58 Actualizat pe 06.01.2022 la 21:22

Giovanna Antonelli nu se sfiește deloc de vârsta sa și ori de câte ori are ocazia actrița se lasă fotografiată în costum de baie, lăsând la vedere trupul său asemănător cu al unei femei în floarea tinereții. Cum arată în ultimele fotografii Jade, la vârsta de 45 de ani.

Giovanna Antonelli

Getty

Cunoscută din telenovela Clona, atunci când a apărut în rolul tinerei musulmane Jade, ea a putut fi văzută în costum arăbești fantastice, care îi încununat silueta impecabilă. Iată că timpul a trecut, însă pentru ea anii nu și-au spus cuvântul.

Acele ceasornicului au stat pe loc pentru actrița care arată fenomenal la 45 de ani și nu ezită să se fotografieze din toate unghiurile în costume de baie, care aproape “nu lasă loc imaginației”. Ultima sa postare a atras atenția doamnelor și domnisoarelor de pretutindeni și negreșit și domnilor care o urmăresc din toate colțurile lumii.

Giovanna Antonelli și-a expus trupul în toată splendoarea. Cum arată costumul de baie care îi vine perfect

Mulți încă îi spun Jade, alții o văd doar ca pe femeia irezistibilă Giovanna Antonelli, cert este că a fost splendidă de la prima sa apariție pe micile ecrane, până în prezent. A bifat totdeauna apariții fără cusur și nu s-a lăsat intimidată de nimic care i-ar fi putut sta în cale.

Și-a asumat total rolul de actriță, de mamă și de artistă în toată regula, motiv pentru care știe "să pună “toate armele pe masă”. În ultima sa postare se răsfață în razele soarelui și se bucură de “bogăția” vitaminei D, exact așa cum ea a transmis prin descrierea pozei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul său este impecabil și lipsit de imperfecțiuni, chiar dacă are 45 de ani, ea demonstrează că nimeni nu te poate opri atunci când vrei să arăți grozav. Actrița nu ezită să se pozeze îndrăzneț și se bucură de faima pe care o are, de aceea arată fanilor cele mai frumoase ipostaze în care poate fi surprinsă. Giovanna Antonelli este de departe o femeie frumoasă, cu un trup armonios și cu o viață lipsită de griji.

Aceasta se bucură de dragostea a milioane de oameni din întreaga lume, dar și de admirația celor care au urmărit-o încă de când era o puștoaică.

Ea continuă să joace în telenovele și mini serii, fapt care îi bucură pe toți fanii săi.

În urmă cu mult timp spunea: “În viitorul apropiat vreau să deschid împreună cu actorul Reynaldo Gianecchini şi alţi doi parteneri de afaceri un restaurant cu mâncare organică, am propria mea linie de oje, bijuterii şi ochelari de soare. Am fler de comerciant, dar niciodată nu aş vinde ceva ce nu foloseşte la nimic”.

În articolul

Giovanna Antonelli, apariție fără cursur în costum de baie. Cum arată trupul actriței Jade, din Clona, la 45 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x