Giovanna Antonelli, o adevărată "Lady in red"! Cum arată la 45 de ani într-o rochie roșie cu crăpătură adâncă pe picior

Publicat pe 16.09.2021 la 14:07 Actualizat pe 16.09.2021 la 14:20

Giovanna Antonelli este o femeie în toată firea, care impresionează cu rafinamentul și frumusețea. Actrița de telenovele a ajuns din nou în atenția presei după ce s-a afișat în mediul online într-o ținută imperială.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

TV Happy

Nu e o noutate pentru nimeni că Giovanna Antonelli, actrița din Clona, este deținătoarea unui trup extrem de frumos, bine lucrat la sală. Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini din lumea telenovelelor, vedeta face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea.

De curând, Giovanna Antonelli s-a pozat într-o rochie roșie, cu adevărat splendidă, care o face să aibă un look demn de o "Lady in red".

Cum arată Giovanna Antonelli într-o rochie roșie. Lookul său este splendid

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță într-o rochie roșie, cu crăpătură, care o face să arate ca o regină. Jade din Clona a impresionat cu apariția sa demnă de marile ecrane într-o ținută desăvârșită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului „Jade” din telenovela „Clona”

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 45 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții.

Citește și: Actrița Jade, din Clona, schimbare de look. Giovanna Antonelli arată cu totul diferit acum

În trecut, impresiona cu trupul său extrem de frumos și bine conturat, iar aprițiile sale în costume arăbești tăiau răsuflarea, iar în prezent nu s-a schimbat deloc. Aceasta are un trup sculptat și își pune atuurile în evidență ori de câte ori are ocazia cu ținute speciale.

Giovanna Antoneli este și o mămică împlinită. Actrița are un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio, iar din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira are 2două fete gemene, Antonia și Sophia.

Citește și: Giovanna Antonelli a cucerit publicul cu personajul misterios interpretat în “Clona”. Cum arată Jade, la 45 de ani

De-a lungul timpului, Giovanna a făcu eforturi mari pentru a interpreta roluri în producții care i-au adus succesul. De exemplu, ca să intre cât mai bine în pielea personajului Jade, Giovanna s-a antrenat timp de 7 ore pe zi, luând lecții de dans oriental.

În articolul

Giovanna Antonelli, o adevărată "Lady in red"! Cum arată la 45 de ani într-o rochie roșie cu crăpătură adâncă pe picior

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x