Giovanna Antonelli s-a afișat în fața comunității sale fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul celei mai admirate actrițe a anilor 2000

Publicat pe 02.12.2022 la 19:27 Actualizat pe 02.12.2022 la 19:51

Giovanna Antonelli, celebra actriță Jade, din serialul de succes Clona, s-a afișat în fața comunității sale așa cum oamenii nu au avut ocazia să o vadă în producțiile sale. Cum arată vedeta fără strop de machiaj pe chip, în confortul locuinței sale.

Giovanna Antonelli

TV Happy

Jade, din Clona, așa au cunoscut-o oamenii pe Giovanna, în plină tinerețe, punând cărămidă peste cărămidă pe drumul său în lumea actoriei. Astăzi, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o familie unită, trei copii și un soț care îi este alături pe drumul vieții.

Giovanna Antonelli este o inspirație pentru comunitățile de pretutindeni, care o urmăresc și îi savurează filmele. Acesta este activă nu doar prin intermediul marilor producții la care ia parte, ci și prin intermediul rețelelor de socializare, ținându-și la curent fanii cu activitatea sa.

Giovanna Antonelli, ca o carte deschisă în fața fanilor săi. Actrița nu s-a sfiit să se afișeze fără pic de machiaj pe chip

Giovanna Antonelli este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite și de succes actriță de origine braziliană, care a reușit în decursul anilor să-și expună personalitatea fără filtre. Ea a devenit în timp o inspirație pentru femeile de pretutindeni și continuă să facă lucruri care dau încredere și voință comunității sale care o urmează.

În una dintre cele mai recente postări ale actriței, acesta pare fără pic de machiaj pe chip. În locuința sa, savurând un fresh de fructe. Fanii au susținut-o cu sute de mii de aprecieri, ca de fiecare dată, aplaudând inițiativa vedetei de a se arăta publicului fără retușuri stilistice, așa cum puțină lume din mediul virtual mai are curaj.

Citește și: Giovanna Antonelli, Jade din Clona, a renunțat la orice inhibiție și și-a dezvăluit trupul într-un costum de baie extrem de mic

Giovanna Antonelli este o actriță din Brazilia. La doar 14 ani a apărut pentru prima dată la televizor, în calitate de co-gazdă pentru show-ul „Clube da Criança”.

Patru ani mai târziu, își face debutul în cinematografie, interpretând un rol în serialul „Tropikanka". Au urmat numeroase producții cinematografice cu roluri importante care i-au asigurat vedetei atât faima de pe marile ecrane, cât și în mediul online.

În articolul

Giovanna Antonelli s-a afișat în fața comunității sale fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul celei mai admirate actrițe a anilor 2000

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x