Giovanna Antonelli, una dintre cele mai iubite actrițe, s-a pozat în sutien la 45 ani. Cum arată Jade, din Clona

Publicat pe 09.03.2022 la 12:11 Actualizat pe 11.03.2022 la 12:37

Giovanna Antonelli impresionează cu rafinamentul și frumusețea sa încă de când a apărut pe micile ecrane și făcea spectacol în costumele arăbești, impresionante. Actrița de telenovele a ajuns din nou în atenția presei după ce s-a afișat în mediul online doar într-un sutien.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

Getty

Nu e o noutate pentru nimeni că Giovanna Antonelli, actrița din Clona, este deținătoarea unui trup extrem de frumos, bine lucrat la sală, fiind una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea telenovelelor. Vedeta face furori cu fiecare apariție a sa.

În cea mai recentă imagine postată pe Instagram, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță într-un sutien, în timp ce se bucura de razele soarelui. Jade din Clona a impresionat cu apariția sa desăvârșită.

Cum arată Giovanna Antonelli doar în sutien. Actrița a făcut furori în mediul online

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului Jade din telenovela „Clona”

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 45 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În trecut, impresiona cu trupul său extrem de frumos și bine conturat, iar aprițiile sale în costume arăbești tăiau răsuflarea, iar în prezent nu s-a schimbat deloc. Aceasta are un trup sculptat și își pune atuurile în evidență ori de câte ori are ocazia cu ținute speciale.

Giovanna Antonelli are un trup impecabil, deși a trecut prin două sarcini

Aceasta se bucură de dragostea a milioane de oameni din întreaga lume, dar și de admirația celor care au urmărit-o încă de când era o puștoaică.

Ea continuă să joace în telenovele și mini serii, fapt care îi bucură pe toți fanii săi.

Giovanna Antonelli este și o mămică împlinită. Actrița are un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio, iar din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira are două fete gemene, Antonia și Sophia. Aceasta împacă excelent viața de familie cu viața profesională și cu siguranță reușește să fie la capacitate maximă pe ambele planuri importante ale vieții sale.

În articolul

Giovanna Antonelli, una dintre cele mai iubite actrițe, s-a pozat în sutien la 45 ani. Cum arată Jade, din Clona

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x