Gökberk Demirci a postat postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız. Cei doi își continuă relația de iubire

Publicat pe 17.01.2023 la 09:35 Actualizat pe 17.01.2023 la 10:16

Gökberk Demirci a postat postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız. Cei doi își continuă relația de iubire și reușesc să uimească fanii din mediul online.

Ozge Yagiz poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul negru, lung și desprins

Gökberk Demirci a postat postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız

Happy Channel

Gökberk Demirci și Özge Yağız s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Jurământul”, acolo unde au format un cuplu pe micile ecrane. Ulterior, prietenia lor s-a transformat în dragoste și o bună perioadă de timp fanii au crezut că cei doi vor ajunge spre altar. Cu toate acestea, separarea lor a venit în vara anului 2022 ca o surpriză.

Gökberk Demirci a postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız

Cu toate acestea, îndrăgostiții au revenit la sentimente mai bune după o vară în care au stat separați. Anunțul a venit în mediul online prin publicarea unei fotografii de cuplu. Ulterior, protagonista din “Jurământul” a revenit pe contul personal de Instagram și s-a lăsat surprinsă îmbrăcată cu o bluză verde. Primul care a ținut să aprecieze ipostaza a fost chiar partenerul său.

Atât Gökberk Demirci, cât și Özge Yağız au rămas în atenția publicului atât datorită perseverenței de care au dat dovadă pe platourile de filmare, dar și frumuseții pe care au afișat-o întotdeauna în mediul online. După renunțarea la proiectul “Jurământul”, Özge Yağız s-a dedicate serialului “Baba”, acolo unde a avut șansa să joace alături de mari actori.

Citește și: Cum își alege Gökberk Demirci ținutele pentru evenimente. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat fotografiat în timp ce probează costume

“Ești o frumusețe”, “Astăzi ești minunată”, „Ops, ce frumoasă ești”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. La scurt timp, Gökberk Demirci a postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız. Acesta a ținut să finalizeze “Jurământul”, iar acum este așteptat în serialul “Stepfather”. Produs de Bloom Media, urmează să fie achiziționat de Saran Studio și oferit telespectatorilor ca o adaptare a romanului cu același nume, un tip de Cenușăreasă modernă. Se vorbește despre povestea de dragoste dintre Bahar și Adnan, părinții lui Lamia. Moarte, minciună și răzbunare, toate vor fi aduse împreună într-o nouă poveste cu Gökberk Demirci în rol principal, arată Prensario.net.

Özge Yağız și Caner Topçu, colegi de platou în cea mai nouă producție turcească

După finalizarea proiectului “Baba”, Özge Yağız a decis să continue pe același drum și va reveni în atenția fanilor cu un rol în serialul denumit “Other kinds of love”, acolo unde va juca rolul de protagonistă alături de Caner Topçu. Filmările au început deja și se așteaptă a fi o altă capodoperă cu vedeta celebră în prim – plan. Este vorba despre povestea de iubire dintre Dilek și Cemil, ce sunt aduși împreună de o altă iubire, cea pentru echipa de fotbal Fenerbahçe. Cemil apare ca un fanatic, în timp ce Dilek este văzută ca o tânără femeie ce urăște acest sport, spune Sanathaber.net.

Citește și: Gökberk Demirci din “Jurământul” surprinde cu o fotografie rară în care apare fără tricou. Cum arată vedeta

Pe rețelele sociale, Özge Yağız are peste 3 milioane de fani și a postat până acum peste 160 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională. A fost până acum imaginea mai multor coperte de revistă și de fiecare dată a strălucit. În ceea ce privește despărțirea de Goberk Demirci, aceasta a văzut-o ca o pauză.

“Lasă-mă să-ți spun că am ajuns într-un punct critic în acea perioadă. Am avut timp de gândire și odihnă. Ne-am oferit timp nouă, am ascultat, ne-am gândit și am crescut în acest proces. Natural, viața ne-a adus din nou împreună.”, a spus actrița.

În articolul

Gökberk Demirci a postat postat prima fotografie de cuplu din noul an alături de Özge Yağız. Cei doi își continuă relația de iubire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x