Cum își alege Gökberk Demirci ținutele pentru evenimente. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat fotografiat în timp ce probează costume

Publicat pe 02.09.2023 la 21:30 Actualizat pe 02.09.2023 la 15:35

Cum își alege Gökberk Demirci ținutele pentru evenimente. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat fotografiat în timp ce probează costume.

Gökberk Demirci poartă o maletă neagră cu mâneci lungi și ține mâna dreaptă spre față

Gökberk Demirci a devenit cunoscut odată cu rolul său din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A devenit cunoscut odată cu rolul său din seria “Jurământul” și a continuat cu acest proiect până la final. Formează un cuplu cu Ozge Yagiz, colega sa pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale producției celebre. Acum vedeta se bucură de o pauză binemeritată și spune că așteaptă oferte pentru proiectele viitoare.

Cum își alege Gokberk Demirci ținutele pentru evenimente

Dacă de cele mai multe ori îl vedem pe Gökberk Demirci îmbrăcat la costum și foarte aranjat, de data aceasta putem observa chiar procesul de alegere a costumelor, atât pentru evenimente cât și pentru rolul din serialul “Jurământul”. În mediul online, actorul s-a lăsat văzut și în varianta casual, atunci când își petrece timpul liber departe de platourile de filmare. Are peste un milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

Odată cu revenirea la sentimente mai bune față de partenera Ozge Yagiz, fotografiile de cuplu au reapărut și pe internet. Aceștia au participat deja la un eveniment împreună și fanii le-au admirat fără doar și poate ținutele de gală. Comentariile și aprecierile au stat mărturie a celor care îi îndrăgesc. După finalizarea proiectului “Jurământul”, faimosul Gokberk Demirci a declarat că ține să petreacă mai multe zile libere pentru a se odihni. Acum se cunoaște deja proiectul în care va fi implicat.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Vedeta din “Jurământul”, așa cum de puține ori a fost văzută

“Esaret” pare a fi o altă producție de succes ce va sta mărturie a participării extraordinare a lui Gokberk Demirci. Născut pe 20 octombrie 1989 în Izmit, are 1.81 cm înălțime și aproximativ 80 de kg. De cele mai multe ori, în timpul liber, preferă să petreacă timpul practicând diverse sporturi. A fost interesat încă de mic de artele marțiale și a luat lecții pentru a mânui săbiile istorice.

Serialul “Jurământul” se numără printre cele mai îndrăgite producții din Turcia

Ozge Yagiz a interpretat-o pe “Reyhan” în seria “Jurământul”. A fost partenera lui Gokberk Demirci atât pe micul ecran cât și în viața reală. Este considerată una dintre cele mai promițătoare vedete din Turcia. Cariera sa a început să prindă contur din 2019, iar acum joacă în serialul “Baba”. Deși urmau să se căsătorească, atât Ozge Yagiz cât și Gokberk Demirci au decis să ia o pauză. Cu toate acestea, destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească și să mai dea o șansă iubirii lor.

Citește și: Sıla Türkoğlu își lasă la vedere decolteul generos. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie verde și s-a lăsat fotografiată astfel

Jurământul spune povestea frumoasei Reyhan, o tânără modestă ce își dorește să respecte tradițiile familiei sale cu orice preț. După moartea mamei sale, viața sa se schimbă radical. Fratele vitreg al mamei sale o vizitează și îi spune că își dorește ca fiul său Emir să fie stabilit din punct de vedere emoțional înainte de moartea sa. Evenimentele care au loc ulterior îi aduce pe cei doi tineri tot mai aproape și ajung să se îndrăgostească. Viața lor este pusă la încercare de multe evenimente și multe lucruri vor sta în calea relației.

În articolul

Cum își alege Gökberk Demirci ținutele pentru evenimente. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat fotografiat în timp ce probează costume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x