Gökhan Alkan din “Inimă rănită” revine cu un nou proiect profesional după o perioadă de odihnă. Unde va putea fi urmărit actorul

Publicat pe 06.09.2023 la 20:11 Actualizat pe 07.09.2023 la 08:53

Gökhan Alkan din “Inimă rănită” aduce în fața fanilor un nou proiect de succes. Despre ce este vorba și unde anume va putea fi urmărit îndrăgitul actor.

Gökhan Alkan poartă o cămașă ablastră deschisă la gât și privește curios

Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”

Happy Channel

Gökhan Alkan este protagonistul seriei “Inimă rănită”, dar și a altor producții care au reușit rapid să-l propulseze pe cele mai neașteptate locuri în topurile preferințelor fanilor. A revenit în atenția publicului după o lungă perioadă petrecută departe de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, internauții l-au putut urmări fără doar și poate pe pagina personală de Instagram, acolo unde ține să posteze momente din viața personală și profesională.

Gökhan Alkan din “Inimă rănită” se implică în noi proiecte profesional

Queen ( Kraliçe ) este numele seriei ce îl va aduce din nou pe Gökhan Alkan în atenția publicului. Alături de nume îndrăgite din Turcia, acesta va juca un alt rol de excepție. Gonca Vuslateri este actrița ce s-a alăturat grupului, gata să-și dovedească talentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre povestea de viață a trei rude: Nova, Charley și Ralph. Aceștia încearcă să trăiască vieți diferite, dar pline de însemnătate. Ralph abia a fost eliberat din închisoare și încearcă să creeze o nouă ordine cu fiul său cel mic. Nova este un jurnalist de succes, iar Charley este căsătorită cu un jucător de baschet și duce o viață mult mai bună decât cea a fraților săi.

Printre actorii care se adaugă în distribuție se numără Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca și Cihat Tamer.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Gökhan Alkan este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Cele mai recente fotografii postate de protagonistul din “Inimă rănită” îl arată pe acesta în vacanță. Ezită să publice ipostaze în relații de iubire. Printre vedetele care îi sunt alături pe rețelele sociale se numără și Melisa Dongel ( Dragostea plutește în aer). “Queen” este o serie adaptată după “Queen sugar”, serialul regizat de Oprah Winfrey.

Cu toate că a pășit pe platourile de filmare în 2012, Gökhan Alkan a luat parte în nenumărate proiecte de-a lungul timpului. Deși nu a oferit niciodată prea multe detalii despre viața sa personală, fanii s-au grăbit să-i ceară reîntoarcerea pe micile ecrane.

“De ani buni ai fost un actor de vară ce și-a încheiat serialele dramatice într-o singură poveste.”, a primit actorul un mesaj în mediul onlie. La mai bine de un an de la finalizarea filmărilor pentru “Inimă rănită”, Gökhan Alkan este pregătit să își încerce din nou norocul.

Gökhan Alkan din “Inimă rănită” a fost ținta atacurilor în lumea imobiliarelor

Îndrăgitul actorul a fost ținta atacurilor false în lumea imobiliarelor. Acesta a ținut să închirieze o casă, a reușit să intre pe unul dintre site-urile populare de pe internet și a contactat un agent. Cu toate acestea, atunci când a dorit să viziteze casa, nu a mai putut să dea de urma celui cu care vorbise anterior. Gökhan Alkan a ținut să depună o plângere pentru comportament abuziv și fraudă. Protagonistul din “Inimă rănită” a plătit o sumă de bani în schimbul vizitării casei, însă acest lucru nu a mai fost realizat.

Citește și: Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță

“Am văzut un apartament pe un site. Atunci când am încercat să vorbesc cu persoana în cauză, mi-a spus că trebuie să depun bani într-un cont prima oară. Urma să ne întâlnim și să semnăm contractul următoarea zi. Atunci când am sunat, nu am mai putut să obțin un răspuns.”, a declarat actorul. Gökhan Alkan a ținut să-și caute o locuință în Beşiktaş.

În articolul

Gökhan Alkan din “Inimă rănită” revine cu un nou proiect profesional după o perioadă de odihnă. Unde va putea fi urmărit actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x