Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

Publicat pe 01.09.2024 la 15:30 Actualizat pe 01.09.2024 la 12:19

Grettell Valdez a vorbit despre lupta împotriva cancerului. Actrița a făcut mai multe intervenții pentru a scăpa de boala nemiloasă. Iată ce arată analizele recente.

Grettell Valdez a vorbit despre lupta împotriva cancerului. Actrița a făcut mai multe intervenții pentru a scăpa de boala nemiloasă. Iată ce arată analizele recente.

Profimediaimages.ro

Grettell Valdez a afirmat că a mers recent la un control, după ce a fost diagnosticată cu cancer în 2017.

Citește și: Özge Özpirinçci și-a schimbat look-ul pentru rolul din ”Sandik Kokusu”. Cum arată acum îndrăgita actriță

Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

Grettell Valdez a trecut prin momente grele când, în 2017, a fost diagnosticată cu cancer la degetul mare. Aceasta spune că s-a întâmplat din cauza felului în care i s-a făcut manichiura.

Ea a reușit să eradicheze boala prin extirparea negului cu tumoare și plasarea unui implant. Cu toate acestea, după cinci ani, afecțiunea amenința să revină, deoarece actrița a dezvoltat un virus în aceeași zonă care se putea transmuta.

Cu o nouă intervenție chirurgicală, în care i-au fost îndepărtate o parte din amprentă și o porțiune din unghie, plus un tratament cu laser și chimioterapie, ea a împiedicat din nou răspândirea afecțiunii.

La puțin peste doi ani de la episodul care i-a pus în pericol sănătatea, Grettell Valdez a anunțat că nu mai este prezent cancerul în organismul ei.

Citește și: Itatí Cantoral vorbește despre căsnicia cu Eduardo Santamarina. Cum se înțeleg după divorțul cauzat de infidelitate

"Mă simt foarte bine. De fapt, ieri am fost la doctorul meu pentru un control. O dată la șase luni trebuie să îmi fac un control la degețel și totul este perfect", a declarat ea pentru «De primera mano» pe 30 mai.

Recent, Grettell Valdez a făcut vâlvă în rândul publicului după ce s-a postat într-o stare proastă și cu o perfuzie intravenoasă.

Actrița a precizat că starea ei s-a degradat pentru că a contractat salmonella, așa că nu are nicio legătură cu ceea ce a trecut în trecut.

΄Sunt viruși peste tot și cred, de asemenea, că, dintr-o dată, când lucrezi atât de mult timp, timp de șase luni, corpul tău se relaxează și totul iese la iveală”, a spus Grettell.

„Am fost speriată pentru că trebuia să înregistrez, adică m-au oprit după două zile cu atâtea medicamente, încât am zis «bine»”, a mai recunoscut ea, conform Univision.

Citește și: Prima reacție a lui Kerem Bürsin despre presupusa idilă cu o cântăreață celebră. Actorul a rupt tăcerea

În articolul

Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x