Gülçin Santırcıoğlu vorbește despre rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. “Este imoral”

Publicat pe 07.10.2024 la 12:55 Actualizat pe 07.10.2024 la 13:29

Gülçin Santırcıoğlu vorbește într-un interviu recent despre rolul celebru din Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce a avut de declarat vedeta.

actriță zâmbește

Gülçin Santırcıoğlu vorbește despre rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Gülçin Santırcıoğlu joacă unul dintre cele mai îndrăgite roluri din Golden Boy – Dragoste rebelă. A reușit să ajungă la inimile fanilor și să rămână în continuare printre actorii care fac parte din distribuție. Astfel, a devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă.

Gülçin Santırcıoğlu vorbește despre rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă

Este Ifakat în celebrul serial, fiind un personaj atractiv pentru telespectatori. A reușit să strângă nenumărate aprecieri în mediul online grație acestui rol. Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța pe care a petrcut-o alături de cei dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești foarte frumoasă”, “Mi-ar fi plăcut să fiu cu tine acum acolo”, “Ești idolul meu”, „Viața mea este copilăria mea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Nu de puține ori, Gülçin Santırcıoğlu a ajuns în atenția fanilor prin declarațiile sale. La 47 de ani impresionează cu aparițiile sale. Cei mai mulți spun că a slăbit consideral de la primele cadre din Golden Boy – Dragoste rebelă. A subliniat faptul că nu ar aproba niciodată comportamentul lui Ifakat în viața reală, arată onedio.com.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

“Am jucat și rol de amantă. Mi-a plăcut și de ea de asemenea.”, au fost cuvintele vedetei. În serialul Golden Boy – Dragoste rebelă este văduvă și are o aventură cu fratele soțului său decedat. Ca și cum totul nu era de ajuns, își dorește să-l cucerească pe cumnatul său. Pe lângă întâmplările care te lasă cu gura căscată, Ifakat este un personaj extrem de dominant.

Este mereu în slujba familiei și a vile în care locuiește alături de aceasta. Atunci când a fost întrebată despre comportamentul personajului său l-a descris pe acesta ca fiind “imoral”.

Gülçin Santırcıoğlu a fost comparată cu marea actriță Meryl Streep

I-a fost adus un astfel de compliment în mediul online, însă vedeta nu s-a lăsat intimidată. Din contră, a punctat faptul că este fericită datorită acestei comparații susținând că Meryl Streep se numără printre actrițele sale preferate.

Citește și: Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare. Cum își vede celebrul rol

“Atunci când vine vorba despre Meryl Streep e foarte ciudată să spui că semeni sau că nu semeni cu ea. E foarte greu pentru o persoană să se compare așa, dar nu sunt supărată. O iubesc.”, a transmis vedeta din Turcia, arată sabah.com.tr.

A jucat de asemenea în serialul Hercai, a producție care a rămas multă vreme în atenția fanilor. Gülçin Santırcıoğlu s-a născut în 1977 și a jucat în serialul Hercai între 2019 și 2021. Rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă i-a adus recunoaștere internațională. De asemenea, a putut fi urmărită pe micile ecrane și în Elveda Rumeli în 2007, dar și Two lines în 2008.

Printre colegii cu care a împărțit platourile de filmare în Golden Boy – Dragoste rebelă se află Mert Ramazan Demir, Beril Pozam sau Taro Emir Tekin. Cel din urmă a decis să se implice între noi proiecte profesionale. Cu toate acestea, alți actori i-au luat rolul și se bucură acum de prezența pe platourile de filmare.

În articolul

Gülçin Santırcıoğlu vorbește despre rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. “Este imoral”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x