Güneş Zavrak, actrița din „Ține-mă de mână”

Publicat pe 10.09.2020 la 14:11 Actualizat pe 10.09.2020 la 14:17

Güneș Zavrak s-a născut pe data de 24 decembrie 1988, în Eskișehir, Turcia. Güneș este o actriță de serial și film, cunoscută pentru rolul său din serialul „Ține-mă de mână”.

https://www.instagram.com/guneszavrak/?hl=ro

Despre actriță

Güneș Zavrak s-a născut pe data de 24 decembrie 1988, în Eskișehir, Turcia. Güneș este o actriță de serial și film, cunoscută pentru rolul său din serialul „Ține-mă de mână”.

Actrița a studiat la școală primară Yeniköy din Istanbul, continunându-și studiile în Istinye Kabataș, Istanbul. Pe parcursul anilor de învățămând a fost o elevă eminentă, concentrată doar pe asimilarea cator mai multe informații. Din cauza unor probleme familiare a trebui să se mute în Ankara împreună cu mama ei. Puțin mai târziu Zavrak și-a descoperit pasiunea pentru arte, a lucrat alături de o trupă de dans intitulată Shaman și Kenan Doğulu. În urma experienței și-a dat seama că vrea să-i calce pe urme bunicului ei și să devină actriță.

În anul 2011 visul acesteia s-a îndeplinit, prin debutul său în filmul Kaybedenler Kulübü, unul dintre cele mai apreciate filme de la vremea aceea. Această producție a atras atenția lumii asupra actriței, dovedind că-și merită locul în lumina reflectoarelor.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână!”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel!

Sursă: biyografistan.com

Citește și: Cemre Baysel, frumoasa actriță din rolul lui Melis în serialul turcesc “Ține-mă de mână” Faruk Üstün, actorul din serialul turcesc „Ține-mă de mână”

În articolul

Güneş Zavrak, actrița din „Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda