Halil İbrahim Ceyhan a răspuns întrebărilor adresate de fani. Ce a declarat actorul din “Moștenirea” despre Sıla Türkoğlu

Publicat pe 17.06.2023 la 13:13 Actualizat pe 17.06.2023 la 13:40

Halil İbrahim Ceyhan a răspuns întrebărilor adresate de fani și a făcut mărturisiri inedite despre colega sa de platou, Sıla Türkoğlu. Ce a declarat actorul

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă neagră, pe gât și un sacou de aceeași culoare

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” a apărut recent în mediul online, acolo unde a răspuns tuturor curiozităților adresate de fani. Actorul nu s-a sfiit să vorbească despre întâmplările amuzante petrecute în spatele camerelor de filmat.

De asemenea, protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale a făcut mărturisiri și despre fosta sa colegă, Sıla Türkoğlu.

Halil İbrahim Ceyhan a răspuns întrebărilor adresate de fani

Halil İbrahim Ceyhan a finalizat filmările pe platoul “Moștenirea”, acolo unde a lucrat intens timp de două sezoane alături de Sıla Türkoğlu. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia, iar de-a lungul timpului zvonurile cum că formează un cuplu au acaparat primele pagini ale ziarelor.

Seher și Yaman au trecut prin nenumărate etape ale relației lor, însă de fiecare dată au reușit să-și găsească drumul înapoi către fericirea lor. Atât Halil İbrahim Ceyhan, cât și Sıla Türkoğlu au petrecut nenumărate ore pe platourile de filmare, iar actorul nu obișnuiește să posteze atât de multe fotografii și filmulețe pe cât și-ar dori fanii serialului.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul interviu oferit de vedetă i-a surprins pe internauți, asta pentru că cele mai multe cuvinte au fost adresate către Sıla Türkoğlu. Acesta a declarat că a avut o parteneră incredibilă alături de care a poatut lucra fără probleme, indiferent de situație. Cei doi au avut parte atât de muncă, dar și de distracții pe platourile de filmare.

“M-am distrat cu Sıla. Este o persoană extrem de plăcut cu care pot lucra fără probleme. Ne-am distrat și cu domnul Ömer în rolul lui Cenger.”, a declarat Halil İbrahim Ceyhan, conform Seriesturkish.com. Actorul a declarat că dacă nu i s-ar fi oferit rolul lui Yaman, ar fi putut foarte bine să-l interpreteze și pe cel al lui Ziya.

Citește și: Burak Deniz și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul despre cele mai recente seriale în care joacă

Cât despre prieteniile începute pe platourile de filmare, Halil İbrahim Ceyhan spune că a primit din partea tuturor porecla de „arătosul”.Cu toate că nu este activ în mediul online, actorul continuă să-și efectueze sarcinile profesionale în continuare.

Halil İbrahim Ceyhan, în cel mai recent interviu

Halil İbrahim Ceyhan a vorbit și despre cariera sa de cântăreț care continuă în ciuda anunțurilor care se lasă așteptate.

“Este un cântec surpriză, este un film. Nu pot să spun că este doar un cântec, sunt sute de compoziții. Una dintre ele o să vă surprindă. Sper să vă placă.”, a spus Halil İbrahim Ceyhan. Nu doar că este un actor desăvârșit, dar dacă ar putea, actorul ar lupta împotriva nedreptăților și ar încerca să rezolve fiecare problemă apărută.

Citește și: Cum își petrece Cansu Tuman timpul liber. Actrița, atunci când nu se află pe platourile de filmare

“Aș lupta împotriva nedreptății, a claselor discriminatoare, aș schimba multe.”, a declarat celebrul actor. Acesta a subliniat faptul că întotdeauna a urmat sfatul tatălui său care i-a spus să nu se dea bătut atunci când lucrurile devin dificile. Astfel, cele mai recente proiecte îi aduc acestuia titlul de câștigător al succesului de pretutindeni. Conform declarațiilor sale, atât actorul cât și personajul sunt orientați către rezultate, determinați și perseverenți.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a răspuns întrebărilor adresate de fani. Ce a declarat actorul din “Moștenirea” despre Sıla Türkoğlu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x