Halil Ibrahim Ceyhan i-a detronat pe Engin Akyürek, Akın Akınözü și Barış Arduç. Actorul din "Moștenirea" continuă să fie preferatul fanilor

Publicat pe 10.05.2023 la 15:06 Actualizat pe 10.05.2023 la 20:25

Halil Ibrahim Ceyhan continuă să rămână unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. A reușit să-i detroneze pe Engin Akyürek, Akın Akınözü și Barış Arduç.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un tricou negru

Halil Ibrahim Ceyhan i-a detronat pe Engin Akyurek, Akin Akinozu și Baris Arduc

Happy Channel

Rezultatele publicate de către DigiLup au reușit să-i surprindă pe toți. Halil Ibrahim Ceyhan, protagonistul din “Moștenirea”, continuă să fie pe primul loc în topul preferințelor fanilor, eliminându-i astfel pe oponenții săi.

Halil Ibrahim Ceyhan i-a detronat pe Engin Akyürek, Akın Akınözü și Barış Arduç

Protagonistul din “Moștenirea” a strâns peste 2 milioane de voturi și mesaje, fiind surprinzător în fața celorlalți competitori. Pe locul doi se află Akın Akınözü, protagonistul din Tuzak, cel care a reușit să devină unul dintre cei mai iubiți actori într-un timp foarte scurt. Nu este singurul proiect cu care a reușit să-și construiască o armată de fani. Yiğit Koçak și Recep Usta împart locul trei, în timp ce Onur Seyit Yaran ia locul patru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Engin Altan Düzyatan a reușit să-i surprindă pe toți cu rolul său din “Jocul” ( Çöp Adam ) și este pe locul patru în acest fel. Engin Akyürek împarte rolul de protagonist cu Demet Ozdemir în “Adım Farah”. Emre Kıvılcım se află pe locul șase și joacă în seria “ Veda Mektubu”, iar Alp Navruz cu Yürek Çıkmazı este pe locul 7.

Barış Arduç joacă în Alparslan, iar Doğukan Güngör a reușit să se claseze pe locul 9 în această listă. Cât despre Mert Ramazan Demir, acesta ocupă locul 10. Surprinzător este faptul că deși Halil Ibrahim Ceyhan face parte dintr-un serial difuzat zilnic pe micile ecrane, reușește să atragă tot mai mulți telespectatori.

Alături de Sila Turkoglu a fost mereu în cateogria cel mai îndrăgit cuplu din cadrul serialelor turcești. Nu mai este mult și Halil Ibrahim Ceyhan urmează să finalizeze proiectul “Moștenirea”. Fanii sunt curioși să afle în ce direcție se va îndrepta acesta.

“Se va implica în proiecte foarte bune și seriale care îi vor merita efortul de a fi pe micile ecrane.”, au scris fanii în mediul online.

Nana a salvat serialul “Moștenirea” la scurtă vreme de la plecarea faimoasei Sila Turkoglu de pe platourile de filmare

Cel de-al treilea sezon “Moștenirea” a reușit să-i surprindă pe toți. În ciuda plecării faimoasei Sila Turkoglu de pe platourile de filmare, cifrele s-au arătat în creștere. Nanuka Stambolishvili a înlocuit-o în rolul Nana. Halil Ibrahim Ceyhan reușește să creeze fără doar și poate un cuplu inedit alături de modelul din Georgia. Cu toate că este primul ei proiect de anvergură, reușește să țină pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Fiecare scenă cu Halil și Nanuka a reușit să atragă atenția, date fiind expresiile pe care le afișează de fiecare dată.

“Povestea funcționează incredibil și noul personaj Nana a reușit deja să ofere culoare dramei. Este jumătatea lui Yaman, ei doi s-au găsit unul pe celălalt prin durere, dificultățile din copilărie și talent.”, a scris unul dintre fani în mediul online. Cei mai mulți au declarat că se simt împliniți de noua desfășurare a lucrurilor pe micile ecrane. Halil Ibrahim Ceyhan s-a arătat încrezător încă de la început și a oferit o declarație la scurtă vreme de la începerea celui de-al treilea sezon din “Moștenirea”.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan i-a detronat pe Engin Akyürek, Akın Akınözü și Barış Arduç. Actorul din "Moștenirea" continuă să fie preferatul fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x