Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său și demonstrează că este un artist de top

Publicat pe 25.04.2024 la 11:19 Actualizat pe 25.04.2024 la 12:23

Halil Ibrahim Ceyhan se reîntoarce la muzică și îi impresionează pe fani. Artistul a publicat un filmuleț în care apare pe scenă alături de Bora Öztoprak.

actor pe platourile de filmare

Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. După ce a renunțat la proiectul Moștenirea în care juca rolul de protagonist, acesta s-a dedicat unui alt serial. Cu toate că personajul său nu este unul principal, iată că succesul său a venit imediat.

Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă

Printre numele care se află în distribuție sunt Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan, Serkay Tütüncü și Bestemsu Özdemir. Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti a primit mai multe critici, dar și comentarii pozitive. De asemenea, Halil Ibrahim Ceyhan nu a renunțat la cariera de artist. Recent, a urcat pe scenă împreună cu Bora Öztoprak, un cântăreț cu peste 80 de mii de fani pe pagina personală de instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește seria Coșul de rufe, acesta a reușit să depășească rivalele Teşkilat și Adalet în programul de sâmbătă. O largă audiență a rămas la fel de constantă ca până acum. Halil Ibrahim Ceyhan are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Ce loc ocupă Halil İbrahim Ceyhan în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023". Poziția la care nimeni nu se aștepta

“Melodia aceasta este de la începutul anilor 2000. Am cântat o piesă foarte dinamică în această vineri. A fost alegerea lui Halil Ibrahim Ceyhan. Cântăreții din acest sezon au o disciplină grozavă și o etică a muncii excelentă îmi place. A venit în casa noastră cu tot entuziasmul său, respectul și dragostea. Sunt fericit că l-am cunoscut personal. Are melodii foarte frumoase, am avut o conversație interesantă despre acestea. Mă bucur că ai venit. Îmi mulțumesc din inima mea.”, a transmis artistul Bora Öztoprak.

La scurtă vreme, Halil Ibrahim Ceyhan a primit primul comentariu din partea fostei colegei de platou, Nana Stambolishvili. Aceasta se pare că îl susține în orice demers al vieții sale artistice.

“Să nu te oprești niciodată, să continui să strălucești, dragul meu.”, a scris actrița.

Halil Ibrahim Ceyhan și Adnan Koç colaborează pe plan profesional

Urmează să se lanseze un nou artist pe piața muzicală. Este vorba despre Adnan Koç, artistul care primește ajutorul tuturor prietenilor artiști. Versurile piesei cântate, Be Zalim, sunt compuse de nimeni altul decât Halil Ibrahim Ceyhan.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Unde va putea fi văzut îndrăgitul actor

Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut pe 13 decembrie 1982 în Sivas. În 2007, a fost premiat ca Cel mai promițător model în cadrul competiției Best Model of Turkey. Ulterior, și-a început cariera muzicală și a lucrat alături de Suat Aydogan. Și-a lansat primul single dn carieră în 2007. Una dintre melodiile sale are 2 milioane de vizualizări pe Youtube. Compune piese pe care mulți artiști le-au cântat de-a lungul timpului. În ceea ce privește cariera de actor, și-a început în 2019, atunci când a luat lecții de actorie. Primul său proiect de acest gen a fost filmul Hemen Doneriz chiar în 2019, iar între 2020 și 2022 a urmat proiectul Moștenirea. A jucat rolul principal, Yaman, și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Din 2023 s-a implicat în serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său și demonstrează că este un artist de top

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x