Halil İbrahim Ceyhan nu se dezice de la aparițiile pe internet. Ținuta pe care a purtat-o actorul este mult diferită față de cea cu care și-a obișnuit fanii

Publicat pe 07.06.2022 la 11:26 Actualizat pe 07.06.2022 la 12:09

Halil İbrahim Ceyhan nu se dezice de la aparițiile pe internet și continuă să-și uimească fanii de pretutindeni. De data aceasta, vedeta din "Moștenirea" a purtat o ținută cu mult diferită față de cea pe care o afișează pe micile ecrane. Despre ce este vorba.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă albă deschisă la guler

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea", noul sezon

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan continuă să-și uimească fanii cu aparițiile sale din mediul online. Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, acesta nu uită să-și încânte și fanii prezenți pe internet, cei care așteaptă întotdeauna fotografii și filmulețe din viața sa.

Cu toate că este o persoană discretă, ipostazele realizate în cadrul filmărilor profesionale reușesc să-i încânte și așa pe internauți.

Halil İbrahim Ceyhan nu se dezice de la aparițiile pe internet

Halil İbrahim Ceyhan face parte din breasla actorilor iubiți de fanii din lumea întreagă. Deși și-a început cariera mult mai târziu în viață, acesta a reușit într-un timp foarte scurt să se ridice la nivelul tuturor așteptărilor. Nu doar că este un actor desăvârșit, dar reușește de asemenea să îmbine filmările cu clipele petrecute în studio. Creează piese, le interpretează și nu uită să-și pună amprenta pe fiecare melodie în vogă ce apare în țara sa natală.

Până acum, nimeni nu știe dacă vedeta este într-o relație, dacă a iubit până acum sau dacă are de gând să se căsătorească în curând. Fiind o persoană extrem de discretă, cei mai mulți dintre fani l-au alăturat până acum fostei sale colege de platou, Sıla Türkoğlu. Chiar și acum, când frumoasa actriță a părăsit proiectul “Moștenirea”, internauții consideră că cei doi formează un cuplu.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, actor și coproducător într-un serial cu vampiri. Despre ce este vorba

Ca protagonist al îndrăgitei producții, Halil İbrahim Ceyhan este nevoit să poarte întotdeauna costume elegante, pantofi de lac și să aibă mereu o ținută sobră. Cu toate acestea, una dintre recentele sale apariții pe Instagram au surprins doamnele și domnișoarele. Acesta a purtat o cămașă vaporoasă, în dugi, dar și pantaloni albi. Peste 13 mii de comentarii și mai mult de 100 de mii de aprecieri au lăsat în dreptul postării cei care îi aduc de fiecare ovații.

Halil İbrahim Ceyhan continuă proiectul “Moștenirea”

Născut în Sivas pe 13 decembrie 1982, Halil İbrahim Ceyhan a dezvăluit întotdeauna că a fost un om muncitor și dornic să-și dezvolte abilitățile pe cont propriu. Conform informațiilor de pe Seriesturkish.com, protagonistul din “Moștenirea” va continua proiectul fără Sıla Türkoğlu, cea care i-a fost alături timp de două sezoane.

Turkishworld.org informează că cei doi actori nu se mai “urmăresc” pe rețelele sociale, asta pentru că nu își doresc ca speculațiile legate de relație să continue.

“Ne aflăm amândoi la începuturile carierelor noastre. Lăsați-ne să avem o viață privată. Nu mai vorbiți despre lucruri care nu vă privesc. Vrem să venim în fața voastră prin munca pe care o depunem.”, a spus Sıla Türkoğlu, potrivit aceleiași publicații. Până acum, cei doi actori au oferit scurte interviuri unde au vorbit concis despre viețile lor private.

Citește și: Gökberk Demirci s-a lăsat fotografiat la plajă. Prima imagine de acest gen pe care actorul a publicat-o în mediul online

Halil İbrahim Ceyhan le-a menționat doar pe femeile care i-au fost alături de-a lungul vieții, însă nu a uitat să strige și numele partenerei sale din seriale atunci când a câștigat un premiu important, grație implicării sale necondiționate în cadrul serialului “Moștenirea”. A fost pe rând model, cântăreț și actor, iar cariera artistică și-o continuă în același fel la vârsta de 39 de ani.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan nu se dezice de la aparițiile pe internet. Ținuta pe care a purtat-o actorul este mult diferită față de cea cu care și-a obișnuit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x