Halit Ergenç din “1001 de nopți” negociază pentru noi proiecte profesionale. Ce a declarat actorul

Publicat pe 12.04.2022 la 12:28 Actualizat pe 12.04.2022 la 13:26

Halit Ergenç din “1001 de nopți” va putea fi văzut în curând pe micile ecrane, iar la momentul actual vedeta negociază pentru noi proiecte profesionale. Despre ce este vorba și ce a declarat.

Halit Ergenç poartă cămașă albă, costum gri și cravată. Actorul zâmbește și are barbă și mustață

Halit Ergenç din “1001 de nopți”

Profimedia Images

După ce a luat o pauză îndelungată pentru a fi alături de familie, Halit Ergenç din “1001 de nopți” este gata să se întoarcă pe platourile de filmare. Fanii îi așteaptă proiectele cu sufletul la gură, mai ales că vedeta a reușit de-a lungul timpului să-i impresioneze pe oamenii de pretutindeni.

Halit Ergenç a devenit tătic pentru a treia oară, însă acum poate spune că își dorește să revină la ceea ce știe să facă cel mai bine, și anume să fie actor.

Halit Ergenç din “1001 de nopți” negociază pentru noi proiecte profesionale

Halit Ergenç din “1001 de nopți” va putea fi văzut din nou pe micile ecrane, de data aceasta pe una dintre platformele de streaming ce va fi disponibilă și în Turcia în curând. Se zvonește faptul că acesta va juca rolul principal în serialul numit “Nomen”.

Halit Ergenç și Bergüzar Korel locuiesc de ceva vreme în Londra, acolo unde multă vreme s-a presupus că cei doi s-au mutat alături de familie. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au negat de fiecare dată zvonurile. Aceștia au devenit părinți pentru a treia oară, odată cu nașterea fiicei lor, Leyla. Împreună mai au doi băieței pe nume Ali și Han.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halit Ergenç a putut fi urmărit atât în “1001 de nopți”, cât și în “Babil” și multe alte serii care au reușit să-i aducă notorietatea de-a lungul timpului. Atât actorul, cât și soția lui vor locui la Instanbul atâta vreme cât oportunitățile profesionale le vor permite acest lucru.

“Suntem în discuții, nimic nu este sigur până acum. Evaluez toate proiectele, însă nu aștept niciun rol cu nerăbdare. Trebuie să le verific pe toate înainte pentru a fi sigur de ceva anume.”, a declarat Halit Ergenç, conform Seriesturkish.com. Deși acesta a lucrat de-a lungul timpului în cadrul mai multor seriale televizate, iată că în cadrul proiectelor digitale, munca este altfel împărțită.

Citește și: Cine este Zeynep Korel, sora cea mare a vedetei Bergüzar Korel din “1001 de nopți”. Care este motivul pentru care cele două nu își mai vorbesc

“Am filmat sute de episoade pentru TV până acum. Platformele digitale sunt o altfel de producție. Orele de lucru sunt mai scurte, dar mai concentrate. Sperăm ca rezultatul să fie unul pozitiv.”, a spus Halit Ergenç. De asemenea, acesta a spus că va filma atâta timp cât va reuși pe viitor.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, romantici ca la început

Deși nu au mai reușit de multă vreme să aibă parte de momente de singurătate, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au rămas la fel de romantici ca la începutul relației. Actrița a postat o imagine în mediul online care le-a reamintit celor doi de clipele în care reușeau să se bucure unul de prezența celuilalt.

Într-o fotografie romantică în piscină, în anul 2019, așa au apărut îndrăgostiții în mediul online. Imaginea a reușit să înduioșeze fanii de pretutindeni care i-au văzut pe aceștia într-o ipostază inedită, fără cei trei copii ai lor. Deși actorii nu obișnuiesc să le arate chipurile micuților, cea mai recente postare de pe pagina personală a vedetei a stârnit controverse.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în piscină. Cum au apărut

Aceasta i-a sărbătorit ziua de naștere a micuțului Han și le-a arătat tuturor chipul acestuia acoperit doar de o perdea transparentă.

În articolul

Halit Ergenç din “1001 de nopți” negociază pentru noi proiecte profesionale. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x