Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în piscină. Cum au apărut

Publicat pe 15.07.2023 la 20:19 Actualizat pe 15.07.2023 la 13:32

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în pisicină. Cei doi și-au adus aminte de un anumit moment din viața de cuplu și au postat fotografiile în mediul online.

Halit Ergenç poartă o cămașă deschisă la culoare și un sacou maro deschis

Halit Ergenç din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în pisicină, însă momentul a fost reamintit în mediul online prin intermediul mai multor fotografii postate. Actrița și-a lămurit fanii și a mărturisit că întâlnirea romantică datează din 2019.

Cei doi sunt acum părinții a trei copii, însă își găsesc de fiecare dată timp pentru momentele importante împreună. Recent, îndrăgostiții au ieșit la o plimbare relaxantă pe străzile Londrei.

Berguzar Korel și Halit Ergenc din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în piscină

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-au readus aminte de câteva momente importante și au postat imaginile pe internet. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică în 2019, pe vremea când încă nu erau fericiții părinți a trei copii.

Cu toate că Bergüzar Korel și-a obișnuit fanii să arate chipurile celor mici, cele mai recente apariții îi găsesc pe aceștia în ipostaze din ce în ce mai revelatoare. Cu ocazia zilei de naștere a micuțului Han, vedeta a postat o imagine emoționantă cu acesta și a lăsat câteva cuvinte în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când te văd, toate anotimpurile îmi trec prin suflet. Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea și mă bucur că ești aici pentru a întregi familia.”, a scris Bergüzar Korel pe contul personal de Instagram. Cea mai recentă fotografie a vedetei o arată pe aceasta alături de partener, cel alături de care și-a clădit o viață frumoasă împreună, încă de pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți”. În ciuda faptului că cei doi și-au construit o viață frumoasă în Anglia, îndrăgostiții nu și-au părăsit țara natală.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, omagiu adus mamei sale în mediul online. Fotografia postată de vedetă

De altfel, Bergüzar Korel și-a anunțat deja proiectele profesionale care vor deveni realitate în Turcia, țara care i-a adus notorietatea.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane după ce a devenit mămică a treia oară

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a devenit mămică pentru prima oară în 2010, atunci când a dat naștere unui băiețel pe nume Ali. Cu toate că timpul a trecut, iar fanii au așteptat-o pe celebra vedetă din nou pe platourile de filmare, iată că speranțele lor au fost năruite odată ce a dat naștere celui de-al doilea copil în 2020. Cu toate acestea, cariera sa profesională a suferit diferite schimbări pe măsură ce timpul a trecut.

De la cântăreață la actriță și apoi mamă, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a demonstrat că poate fi o femeie talentată în orice arie culturală. În 2021, aceasta a devenit mămică petru a treia oară, atunci când a dat naștere unei fetițe pe nume Leyla. Cu toate că rolul actual o prinde cel mai bine, vedeta a mărturisit că își dorește să se reîntoarcă pe platourile de filmare.

Citește și: Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

“De patru ani stau pe bară. Ultima oară când am jucat într-o producție a fost în 2008. La sfârșitul acestui an vrea să revin pe scenă. Voi face asta când Leyla va împlini 1 an. Nu știu exact, dar va fi un rol mic. Încerc să mă adaptez pe măsură ce trece timpul. Cred că pot să fac ceva digital.”, a declarat Bergüzar Korel, conform Seriesturkish.com.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au avut parte de o întâlnire romantică în piscină. Cum au apărut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x