Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online. Actrița are părul roșcat

Publicat pe 27.12.2023 la 14:51 Actualizat pe 27.12.2023 la 15:25

Protagonista din Dragostea plutește în aer și-a surprins fanii la final de an. Hande Erçel a optat pentru o nouă culoare de păr și a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

actrița poartă părul lung, desprins

Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online

Happy Channel

Actrița din Turcia se află încă o dată în atenția fanilor. De data aceasta nu este vorba despre relația sa amoroasă, nici despre proiectele profesionale. Protagonista din Dragostea plutește în aer a optat pentru o schimbare de look chiar la finalul anului.

Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online

Vedeta și-a vopsit părul roșcat, însă și-a lăsat tenul natural și a zâmbit mai mult ca oricând. Și-a împărțit fanii din mediul online în două tabere, asta după ce unii dintre ei au sugerat că seamănă cu Elçin Sangu, arată cumhuriyet.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, internauții au judecat-o pentru faptul că a postat fotografii chiar în ziua în care 12 soldați turci au fost conduși pe ultimul drum după luptele din Irak și Siria. Chiar înainte de începerea unui nou proiect profesional, Hande Erçel și-a încheiat misiunea pe platourile de filmare începută alături de Burak Deniz. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publict peste 600 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special. Cei doi au mai lucrat împreună pe platourile de filmare: “Ne-am schimbat foarte mult, am crescut”

Cele mai recente arată schimbarea de look pentru care a optat vedeta. A fost comparată cu Elçin Sangu, însă au fost și fani care nu s-au arătat de acord cu schimbarea impusă. Discretă în ceea ce privește viața personală, a ținut să aducă în discuție câteva teme care au apărut pe rețelele sociale la scurtă vreme după ce relația sa de iubire a fost expusă. De asemenea, chiar și atunci când vedeta era singură au apărut zvonuri care au legat-o de colegii săi de platou cu care lucra la momentul respectiv.

“Sunt foarte tristă în fața veștilor care s-au publicat pentru că el îmi este un prieten bun. Câteodată se publică știri despre viețile oamenilor fără să se gândească la situația respectivă și asta mă întristează profund.”, a spus vedeta.

Viața faimoasei Hande Erçel este urmărită îndeaproape

Presa din Turcia a ținut în repetate rânduri să-i expună viața vedetei în ciuda insistențelor sale de a păstra distanța. Vedeta din Dragostea plutește în are s-a arătat de fiecare dată dezamăgită și a ținut să lase mai multe declarații.

Citește și: Decizia luată cu privire la serialul O altă persoană – Bambașka Biri i-a luat prin surprindere pe fanii. Despre ce este vorba

“Trebuie să spun adevărul, să lămuresc situația și să înlătur orice zvon care se răspândește pretutindeni. Sunt o femeie singură.”, a spus vedeta în trecut. Cu toate acestea, astăzi lucrurile stau cu totul altfel pentru că Hande Erçel se iubește cu un tânăr om de afaceri cunoscut în Turcia.

Este printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual și a jucat un personaj de excepție în Dragostea plutește în aer alături de Kerem Bursin. Astăzi formează un cuplu cu Hakan Sabanci.

“Arăți foarte bine roșcată”, “Arăți ca Rose din Titanic”, “Roșcatele sunt cele mai tari”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Până acum, vedeta din Turcia a optat pentru un look natural, cu păr lung, natural. Nici de această dată nu a renunțat la naturalețe, astfel că a demonstrat faptul că nu are nevoie de make-up pentru a străluci pe internet în fața tuturor.

În articolul

Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online. Actrița are părul roșcat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x