Hande Erçel și Bige Önal au rămas prietene după finalizarea proiectului Dragostea plutește în aer. Cele două și-au pietrecut vacanța împreună

Publicat pe 01.10.2023 la 12:00 Actualizat pe 01.10.2023 la 09:45

Hande Erçel și Bige Önal au legat o frumoasă prietenie în timpul filmărilor și ulterior relația lor s-a perpetuat. Au călătorit împreună și primele fotografii au apărut împreună în mediul online.

Hande Erçel și Bige Önal

Hande Erçel și Bige Önal au rămas prietene după finalizarea proiectului Dragostea plutește în aer

Happy Channel

Hande Erçel și Bige Önal au făcut parte din distribuția serialului Dragostea plutește în aer. Cu toate că au jucat roluri de rivale, în realitate au dezvoltat o prietenie frumoasă care și în prezent este vizibilă în viața personală. Cele două au plecat împreună în vacanță, alături de alți prieteni. Au publicat primele imagini în mediul online.

Hande Erçel și Bige Önal au rămas prietene după finalizarea proiectului Dragostea plutește în aer

Bige Önal a format un cuplu cu Aras Bulut Iynemli însă cei doi s-au despărțit. De cealaltă parte, Hande Erçel s-a iubit cu colegul său de platou, Kerem Bursin, însă și de această dată relația nu a rezistat trecerii timpului. Într-o întâlnire recentă cu jurnaliștii, Hande Erçel și Bige Önal au fost văzute ieșind împreună dintr-un restaurant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că nu au ținut să ofere prea multe detalii despre viața personală, în cele din urmă au dezvăluit că la momentul actual niciuna nu era implicată într-o relație amoroasă.

Citește și: Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit imaginea unui brand important din Turcia. Despre ce este vorba

“Mereu întrebați același lucru. Am mai vorbit și înainte. Astăzi am luat și. O să mergem acasă. Nu este nimeni în viețile noastre.”, au declarat cele două actrițe. În luna februarie a anului 2021, Bige Önal a vorbit despre ideea unei căsătorii ideale, pe vremea când încă forma un cuplu cu celebrul actor din “Legea familiei”.

“Încercăm să trăim focusându-ne pe viitor și pe profesiile noastre. Cel puțin acesta este cazul acum. O să decidem într-o zi când o să ne căsătorim, depinde foarte mult de proiectele noastre profesionale și ne viața pe care o trăim.”, a declarat Bige Önal. Cariera lui Aras Bulut İynemli a luat o nouă întorsătură, atunci când a jucat în serialul “Legea familiei”. Ulterior, a fost distribuit să joace în serialul “Ataturk”, o poveste despre întemeietorul Republicii Turcia.

Detalii despre Bige Önal din Dragostea plutește în aer

S-a născut pe 1 februarie 1990 în Turcia și este fiica regretatului fotbalist Erhan Önal ce a jucat pentru echipe precum Bayern Munich și Galatasaray. Mama vedetei este un fost model. Părinții săi au divorțat pe vremea când actrița avea doar 9 ani. După absolvirea liceului, s-a înscris în cadrul universității Bilgi Istanbul University, acolo unde a studiat teatru.

Citește și: Rivalitatea dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine continuă. Ce situație a apărut în mediul online

Este recunoscută pentru roluri în cele mai spectaculoase proiecte profesionale. Printre acestea se numără Elde Var Hayat în 2010, acolo unde a interpretat rolul Yeliz. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe vedetă pe plajă, acolo unde a descris în repetate rânduri că preferă să-și petreacă timpul în perioada verii. Blondă cu ochi albaștrii și cu talent nemărginit, a reușit să cucerească publicul încă de la început.

În articolul

Hande Erçel și Bige Önal au rămas prietene după finalizarea proiectului Dragostea plutește în aer. Cele două și-au pietrecut vacanța împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x