Hande Erçel și Burak Deniz au avut un început promițător în serialul O altă persoană – Bambașka Biri. Cum se prezintă în continuare proiectul

Publicat pe 18.12.2023 la 14:58 Actualizat pe 18.12.2023 la 15:23

Hande Erçel și Burak Deniz formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești la momentul actual. Serialul O altă persoană - Bambașka Biri a avut un început promițător, însă altfel stau lucrurile în prezent.

actrița poartă o rochie fără mâneci și zâmbește, actorul poartă o ținută neagră

Hande Erçel și Burak Deniz au avut un început promițător în serialul O altă persoană – Bambașka Biri.

Instagram

Serialul turcesc O altă persoană – Bambașka Biri ( Another love) cu Hande Erçel și Burak Deniz în rolurile principale își continuă drumul cu aceleași cifre scăzute, în ciuda promovării asidue în mediul online, dar și în cadrul MIPCOM din Franța.

Hande Erçel și Burak Deniz au avut un început promițător în serialul O altă persoană – Bambașka Biri

Reuniunea celor doi actori după mai mulți ani i-a impresionat fără doar și poate pe telespectatori. Cu toate acestea, nu au reușit să le aducă suportul necesar. În mediul online, serialul O altă persoană a reușit să atingă cote uriașe. În cadrul MIPCOM s-a aflat printre cele mai inedite proiecte și a fost lăudat ca fiind interesant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, acest proces nu a fost de ajuns pentru a reușit să aducă în fața televizoarelor o audiență bogată. 14 episoade au mai rămas din această poveste numită O altă persoană ( Bambașka Biri), care este difuzată în Turcia în zilele de sâmbătă după-amiază. A început ca un proiect curaj, însă internauții susțin că nu va depăși 16 episoade. De asemenea, din cauza faptului că proiectul nu este susținut așa cum ar trebui să se întâmple pe plan local, atmosfera general a dispărut.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația. Actrița i-a lăsat partenerului său un mesaj surprinzător

Fanii actorilor principali s-au arătat extrem de dezamăgiți în ceea ce-i privește. Nu ar fi deloc surprinzător dacă același lucru s-ar întâmpla și cu cei din echipa de producție. Dacă pe plan profesional Hande Erçel nu a reușit să triumfe de data aceasta cu producția O altă persoană – Bambașka Biri, pe plan personal își trăiește visul. Aceasta a participat în cadrul Soundstorm Music Festival în Riyadh, arată harperbazaararabia.com. A îmbrăcat o ținut simplă, dar ca de obicei a reușit să atragă atenția tuturor.

Pantaloni deschiși la culoare, un sacou în aceeași nuanță și un corset albastru. A fost lăudată de către fani, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

Hande Erçel s-a bucurat de un festival în Arabia Saudită

A avut loc festivalul Soundstorm Music Festival în Riyadh, un weekend plin de culoare și concerte inedite. În cadrul evenimentului a participat și faimoasa Hande Erçel, protagonista din serialul Dragostea plutește în aer. Ca de fiecare dată a reușit să iasă în evidență grație ținutei purtate. Complet impecabilă într-o pereche de pantaloni albi și un corset asortat, a reușit și de această dată să-și completeze stilul minimalist. Imaginile au fost publicate pe pagina personală de instagram, acolo unde se află cei mai mulți dintre prietenii săi virtuali.

Citește și: Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz. Ce se va întâmpla cu producția turcească

Printre artiștii cunoscuți ce au urcat pe scenă în cadrul Soundstorm Music Festival se numără Travis Scott, Will Smith sau David Guetta. 3 zile pline de lumini, muzică și fericire. Cât despre Hande Erçel, aceasta continuă să rămână o adevărată vedetă atât pe micile ecrane cât și în mediul online. A recunoscut că nu este ușor să fie vedetă în Turcia și că încearcă întotdeauna să creeze proiecte inedite.

În articolul

Hande Erçel și Burak Deniz au avut un început promițător în serialul O altă persoană – Bambașka Biri. Cum se prezintă în continuare proiectul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x