Hande Erçel urmează să joace rolul unei femei puternice. Se așteaptă a fi un impact major pe micile ecrane

Publicat pe 06.09.2023 la 13:13 Actualizat pe 06.09.2023 la 14:00

Hande Erçel urmează să cucerească publicul încă o dată cu un rol de excepție. Care sunt așteptările fanilor în mediul online.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel urmează să joace rolul unei femei puternice

Happy Channel

Hande Erçel va juca într-unul dintre cele mai așteptate seriale din Turcia ale noului sezon. Este vorba despre Bambaşka Biri. Cei mai nerăbdători dintre fani și-au arătat deja încântarea în mediul online.

Hande Erçel urmează să joace rolul unei femei puternice

Se vorbește despre străduința unei femei care încearcă să-și construiască o nouă viață lăsându-și trecutul în spate. Aceasta va fi interpretată de nimeni alta decât faimoasa și îndrăgita Hande Erçel, protagonista seriei Dragostea plutește în aer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița este pregătită să-și surprindă fanii cu un rol pe care nu l-a mai încercat până în prezent, un personaj puternic, unul dintre cele mai interesante perspective pe care a avut ocazia să le trăiască.

Citește și: Hande Erçel revine pe micile ecrane cu un rol în serialul “O altă persoană”. Fanii își pun mari speranțe în acest proiect

Serialul a reușit să-i cucerească pe fani încă de la primele secvențe, atunci când a apărut trailerul pe rețelele sociale. Încă o dată, Hande Erçel și Burak Deniz urmează să apară împreună ca și cuplu, așa cum au mai făcut-o în trecut în serialul Aşk Laftan Anlamaz. Crima brutală asupra lui Hamdi Atilbay ajunge pe masa de lucru a tinerei Leyla care dorește să-și lase trecutul în urmă și să-și stabilească o nouă ordine atât în viața profesională cât și în cea personală.

Amintim din nou faptul că Burak Deniz va juca rolul Kenan Öztürk. unul dintre cei mai faimoși prezentatori ai Turciei. Cât despre Hande Erçel, aceasta revine pe micile ecrane cu personajul Leyla, neînfricata și îndrăzneața avocată. Regizorul este Neslihan Yeşilyurt și scenaristul Ethem Özışık. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel and Polen Emre.

5 modalități de a crea ținute perfecte pentru vacanță cu Hande Erçel

Este o actriță de succes, dar de-a lungul timpului a demonstrat că este și o pasionată de modă. Starul turc de 29 de ani a călătorit vara aceasta în locații de vis. A participat la un concert Coldplay și a optat pentru o ținută casual. Ca și coafură a optat pentru două codițe împletite. Nu au lipsit pantalonii în culori vii și un maiou simplu, alb.

Citește și: Fotografii inedite cu Hande Erçel și iubitul Hakan Sabancı într-o vacanță în Italia. Cum au fost surprinși cei doi

În ciuda tuturor escapadelor, stilul său rămâne inconfundabil. Făcând o combinație între stilul de stradă și cel luxos, reușește de fiecare dată să fie separată de cei mai mulți datorită vestimentației.

Cheia este de a mixa și de a găsi proporțiile ideală. Indiferent că vorbim despre o călătorie la sfârșit de vară, sau o întâlnire formală în oraș, ne putem inspira fără doar și poate din garderoba faimoasei vedete din Dragostea plutește în aer. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, a reușit să cucerească public de-a lungul timpului prin rolurile sale. Formează un cuplu cu Hakan Sabancı, impresarul născut pe 14 februarie 1992 în Istanbul.

Vedeta s-a iubit în trecut cu colegul de platou Kerem Bürsin. Relația celor doi a ajuns la final, la scurtă vreme de la finalizarea seriei. Gamze Erçel este sora faimoasei vedete, cele două călătorind împreună vara aceasta, fotografiile putând fi urmărite în mediul online. Nu este pentru prima oară când cele două au demonstrat că au o relație strânsă.

În articolul

Hande Erçel urmează să joace rolul unei femei puternice. Se așteaptă a fi un impact major pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x