Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bali. Ce imagini a publicat vedeta în mediul online

Publicat pe 05.01.2024 la 13:51 Actualizat pe 05.01.2024 la 14:29

După o perioadă aglomerată pe plan personal, Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bali. Actrița a publicat câteva imagini în mediul online.

actrița poartă părul lung, desprins

Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bal

Happy Channel

Pentru sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024, protagonista din Dragostea plutește în aer și-a propus o altfel de călătorie. A ajuns în Bali, acolo unde a ținut să se fotografieze și să se filmeze pentru ca internauții să vadă măcar o mică parte din viața sa personală.

Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bali

Bali, Indonezia este cu adevărat o destinație inedită pentru oricine pune piciorul pe mica insulă. De la cascadele Sekumpul în nord, până la plajele cu nisip alb și foarte fin din Nyang Nyang în sud, totul este ca într-o poveste. Actrița de origine turcă a decis că trebuie să rateze nicio oprire și astfel s-a fotografiat de la răsărit până la apus. Postările sale au adunat rapid mii de aprecieri și comentarii. Cu peste 30 de milioane de prieteni virtuali, a uimit la început cu schimbarea look-ului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a vopsit părul roșcat și continuă să se bucure de admirația tuturor. Este o călătoare înrăită și preferă să se bucure de ceea ce îi oferă viața. Și-a sărbătorit ziua de naștere pe 24 noiembrie într-o manieră inedită, stil marele Gatsby. A purtat două rochii diferite și nu s-a lăsat câtuși de puțin intimidată.

Citește și: Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online. Actrița are părul roșcat

“Părul este minunat”, ‘Cea mai frumoasă”, “La mulți ani”, “Bine ai venit în Bali”, “Ce drăguț să fii în Bali”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Actrița își descrie maturitatea ca o aventură perfectă pentru a fi descoperită. Cu puțin noroc și bune intenții, reușește de fiecare dată să realizeze ceea ce își propune. Jurnaliștii de la L’officiel o descriu ca fiind “foarte politicoasă”, “sinceră”, “întotdeauna elegantă”.

“Dacă aș fi așa de fragilă și naivă pe cât par din exterior, n-aș putea trece niciodată peste perioadaele dificile din viața mea. Hande din mine este atât de puternică și pot realiza multe în ciuda lucrurilor care-mi stau în cale.”, a spus vedeta.

Hande și Gamze Erçel demonstrează că sunt surori și prietene în același timp

Dacă există un lucru care apare întotdeauna indestructibil, acela este legătura dintre frați. O demonstrează chiar vedeta din Dragostea plutește în aer, fiind una dintre cele mai recunoscute actrițe la nivel mondial.

Citește și: Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special. Cei doi au mai lucrat împreună pe platourile de filmare: “Ne-am schimbat foarte mult, am crescut”

Hande și Gamze Erçel au petrecut împreună momente realizate în cadrul zilelor de naștere, dar și călătorii pe care le-au inițiat. În luna ianuarie 2024, Gamze și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 30 de ani și a fost sărbătorită de sora sa celebră într-un stil aparte. Pentru cele două, familia înseamnă totul, iar fotografiile postate pe internet demonstrează acest lucru.

În 2019, Gamze se pregătea să aducă pe lume copilul și Hande Erçel i-a fost alături la fiecare pas. Ulterior, când micuța s-a născut, a petrecut încă de la început ore întregi alături de mătușa sa faimoasă. Pe lângă toate momentele în familie, cele două își acordă timp una pentru cealaltă, fiind întotdeauna sprijin la nevoie. În ceea ce privește stilul lor vestimentar, ar putea fi foarte apropiat, însă ca de obicei, sunt două persoane complet diferite. Cele mai multe dintre ținute sunt postate pe conturile lor de socializare.

În articolul

Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bali. Ce imagini a publicat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x