Hazar Ergüçlü își continuă cariera de actriță pe scenele de teatru. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.04.2022 la 13:23 Actualizat pe 26.04.2022 la 14:03

Hazar Ergüçlü își continuă cariera de actriță departe de platourile de filmare. Despre ce este vorba și de ce alege vedeta să apară doar pe scenele de teatru.

Hazar Ergüçlü poartă un tricou albastru și are părul prins

Hazar Ergüçlü în serialul "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Hazar Ergüçlü se numără printre actrițele care au avut rolul de protagonistă în serialul de succes “Flăcările destinului”. Născută în 1992 în Turcia, aceasta a reușit de la bun început să-și dovedească talentul care o însoțește pretutindeni.

În ciuda faptului că fanii și-ar fi dorit să o vadă în continuare pe micile ecrane, iată că Hazar Ergüçlü a luat decizia de a fi prezentă doar pe scenele de teatru.

Hazar Ergüçlü își continuă cariera de actriță pe scenele de teatru

Deși are doar 30 de ani, Hazar Ergüçlü a reușit de nenumărate ori să-și impresioneze fanii cu rolurile sale de succes. “Flăcările destinului” a reprezentat rampa de lansare în cariera sa, astfel că după ce a fost văzută alături de Demet Evgar și Dilan Çiçek Deniz în celebrul serial, oameni de pretutindeni au vrut să-i afle povestea de viață.

Este într-o relație cu regizorul de origine turcă Onur Ünlü și în ciuda zvonurilor legate de separare, aceasta și-a continuat planurile personale. În ceea ce privește proiectele profesionale, Hazar Ergüçlü a reușit să-și surprindă fanii cu o singură veste. Aceasta va putea fi văzută de acum înainte de scenele de teatru, astfel că platourile de filmare îi vor rămâne străine pentru o perioadă. Aceasta joacă în piesa “Crocodile Fire” alături de Kubilay Tunçer și Funda Eryiğit și continuă să-și arate talentul de fiecare dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Hazar Erguclu din “Flăcările Destinului” își dorește să devină mămică. Decizia pe care a luat-o actrița

“Totul merge bine, sunt foarte fericită, fac totul cu multă dragoste, nu stau nicio secundă.”, a dezvăluit actrița din “Flăcările destinului”, conform Seriesturkish.com. Cât despre partenerul său de viață, Onur Ünlü a reapărut în atenția publicului datorită stilului pe care îl abordează recent în materie de fashion. Are 48 de ani, însă atitudinea ar putea fi foarte ușor confundată cu a unui adolescent, sau cel puțin asta putem observa din cele mai noi apariții.

Hazar Ergüçlü îl susține pe Onur Ünlü în orice privință

În cele mai recente apariții, Hazar Ergüçlü susține că îi este alături partenerului său, indiferent de stilul vestimentar abordat. Cei doi au participat în cadrul celei de-a 41-a ediții a Istanbul Film Festival. Acolo au reușit să atragă atenția, iar vedeta din “Flăcările destinului” a făcut primele declarații. Aceasta susține că este de acord cu orice stil vestimentar pe care Onur Ünlü îl abordează și că fiecare piesă aleasă îi scoate în evidență trăsături diferite.

“Nu-mi place să intervin în stilul său vestimentar. El își allege ce dorește, poartă ce vrea. Cred că îi stă foarte bine.”, a spus vedeta din “Flăcările destinului”, conform Haberturk.com. Aceasta a mărturisit în repetate rânduri că și-ar dori să devină mămică, dar să se și căsătorească. Alături de Onur Ünlü a reușit să stabilească până acum doar câteva detalii legate de aceste planuri de viitor.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă care îi dezvăluie formele de invidiat. Actrița, așa cum puțini au văzut-o

Cât despre viața sa până la 30 de ani, Hazar Ergüçlü susține că aceasta s-a schimbat drastic, având în vedere toate etapele prin care a trecut până la această vârstă. Născută pe 1 ianuarie, actrița a menționat că întotdeauna i-a fost dificil să-și sărbătorească ziua de naștere. Dacă nu ar fi devenit actriță, Hazar Ergüçlü susține că ar fi îmbrățișat meseria de jurnalist.

În articolul

Hazar Ergüçlü își continuă cariera de actriță pe scenele de teatru. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x