Hazar Ergüçlü s-a lăsat fotografiată la plajă. Cum arată vedeta din “Flăcările destinului” în costum de baie

Publicat pe 17.06.2022 la 14:27 Actualizat pe 17.06.2022 la 15:16

Hazar Ergüçlü s-a lăsat fotografiată pe plajă și a postat imaginea în mediul online. Cum arată vedeta din “Flăcările destinului” în costum de baie.

Hazar Ergüçlü poartă o geacă neagră de blugi și are părul desprins și zâmbește

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”

Getty Images

Hazar Ergüçlü se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să își construiască o carieră impresionantă și acum este apreciată de fanii de preutindeni. Deși nu a mai fost văzută pe micile ecrane, vedeta a continuat să joace în piese de teatru, cele care au reușit să o aducă pentru prima oară în lumina reflectoarelor.

Hazar Ergüçlü s-a lăsat fotografiată pe plajă și a postat imaginea în mediul online

Hazar Ergüçlü este deja renumită pentru rolul său din “Flăcările destinului”, serial ce i-a deschis calea către o carieră internațională. Născută în 1992 în Cipru, aceasta a reușit să-și construiască un nume în industria filmului și a reușit să aibă visul astfel împlinit. Cea mai recentă apariția a sa într-o producție turcească este prin personajul “ Aslı”, cel din serialul “ Saklı”. În ciuda faptului că este o actriță de succes, a lăsat pentru o perioadă proiectele televizate și s-a concentrat asupra pieselor de teatru.

Una dintre acestea se numește “Crocodile fire” și joacă alături de Kubilay Tunçer și Funda Eryiğit. Vedeta spune că la momentul actual este fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Totul merge bine, sunt foarte fericită. Fac tot ceea ce fac cu dragoste, alerg mereu, nu vreau să plec de aici.”, a declarat Hazar Ergüçlü, potrivit Seriesturkish.com. Aceasta o îndrăgește pe Monica Bellucci, căreia i-a urmărit cea mai recentă apariție în mediul online. În ceea ce privește viața sa personală, actrița din “Flăcările destinului” mărturisește că trăiește în continuare o poveste frumoasă alături de Onur Ünlü.

Acesta a fost criticat recent pentru stilul vestimentar ales, asta dat fiind faptul că regizorul are 48 de ani, fiind născut pe 25 iunie 1973. Hazar Ergüçlü își susține partenerul și spune că niciodată nu i-a stat în calea alegerilor, indiferent care au fost acelea.

Citește și: Vești bune pentru cei cărora le era dor de Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, În curând vor fi din nou în centrul atenției. Despre ce e este vorba

“El își alege hainele, se îmbracă așa cum simte. Cred că i se potrivește, cred că arată bine, îmi place foarte mult.”, a declarat Hazar Ergüçlü.

Lucruri neștiute până acum despre Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului

Hazar Ergüçlü s-a făcut remarcată încă de când era mică. A început cu roluri mici pe scenele teatrelor, până când a primit oportunitatea de a juca în serialul “Flăcările destinului”. Talentul său a fost remarcat imediat, iar fanii nu au întârziat să apară cu aprecierile. A cochetat încă de mică cu lumina reflectoarelor, asta pentru că ambii părinți au lucrat ca jurnaliști.

Absolventă a facultății de teatru, a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii importante în carieră. Dacă până acum i-a impresionat pe toți cu aparițiile sale pe micile ecrane, iată că Hazar Ergüçlü continuă să apară în mediul online ca o adeptă a modei.

Citește și: Evoluția lui Vlad Gherman la 6 luni de la transplantul de păr. Cum arată acum vedeta din “Adela”

Are peste 2 milioane de abonați pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a postat peste o mie de fotografii și filmulețe, atât din viața profesională, cât și din cea personală. Deși este extrem de rezervată în ceea ce privește viața sa privată, Hazar Ergüçlü nu ezită să răspundă întrebărilor jurnaliștilor în ceea ce privește relația sa amoroasă.

În articolul

Hazar Ergüçlü s-a lăsat fotografiată la plajă. Cum arată vedeta din “Flăcările destinului” în costum de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x