İbrahim Çelikkol s-a reîntors din Italia cu un premiu important. Actorul își continuă planurile profesionale

Publicat pe 02.09.2024 la 16:18 Actualizat pe 02.09.2024 la 17:16

A fost premiat în cadrul ceremoniei Kineo, ediția cu numărul 22. Aceasta are loc în fiecare an la Festivalul de Film de la Veneția. İbrahim Çelikkol este primul actor de origine turcă care are această onoare.

actor zâmbește

İbrahim Çelikkol s-a reîntors din Italia cu un premiu important

Getty Images

İbrahim Çelikkol a câștigat faima internațională datorită rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului în seriale de succes. Printre acestea se numără Kördüğüm, Bir Zamanlar Çukurova, Doğduğun Ev Kaderindir, Siyah Beyaz Aşk și Kuş Uçuşu. Recent, a primit un premiu important în Italia, la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

İbrahim Çelikkol s-a reîntors din Italia cu un premiu important

Are fără doar și poate un succes răsunător și acest lucru nu îl poate contesta nimeni. În prezent are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea îl arată mai încrezător ca niciodată. Recent a participat la ceremonia de decernare a premiilor Kineo, ediția cu numărul 22 la Festivalul de Film de la Veneția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este primul actor de origine turcă ce a primit premiul pentru “Cel mai bun actor internațional”. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în cadrul unui hotel. Actorul îndrăgit de fanii din toată lumea nu a uitat să pozeze romantic alături de partenera sa Natali Yarcan cu care formează un cuplu de ceva vreme.

Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața personală nu uită să mai publice imagini cu oamenii dragi, arată en.haberler.com. Actorul a îmbrăcat un costum închis la culoare și ochelari negri de soare. Partenera sa a optat pentru o rochie lungă cu crăpătură pe picior și sandale de culoare neagră. A purtat bijuterii discrete. Născut pe 14 februarie 1982 în Izmit, acesta a jucat în producții importante de-a lungul timpului.

Citește și: İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Ce faimoasă actriță va juca alături de el

“Sunt foarte mândru și onorat de acest premiu, atât eu cât și țara mea. Am întâlnit foarte mulți oameni cu o energie frumoasă. Energia și atmosfera din această țară este minunată. Vă simt energia și aura și pentru mine asta contează cel mai mult. Oamenii din Italia sunt deschiși la suflet și apreciează oamenii care sunt sinceri. Este un sentiment pe care toți oamenii ar trebui să-l aibă.”, a fost declarația actorului. Întrebat dacă are proiecte noi în desfășurare, a menționat că “ieri a trecut, nu mai există.”

İbrahim Çelikkol se află în vârful carierei sale

Deși este un actor extrem de cunoscut, în trecut a jucat baschet la echipa națională under 20. A fost ulterior model și apoi a ținut să se dedice actoriei. Familia din partea mamei are origini turcești, dar a imigrat din Grecia. Familia tatălui său are origini arabe, iar tatăl său a fost jucător de fotbal, arată thewaymagazine.it.

Citește și: Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

A fost model profesionist înainte de a se apuca de actor. A avut o întâlnire cu producătorul turc Osman Sinav și așa a început călătoria sa în acest sens. A câștigat de-a lungul timpului nenumărate premii, printre care și “Cel mai promițător actor” în cadrul Sadri Alisik Theatre and Cinema Awards.

A primit acest premiu după ce a jucat în producția de debut Fetih 1453, un film de acțiune bazat pe capturarea Constantinopolului în timpul regimului lui Mehmet al doilea. A avut rolul Ulubatli Hasan.

În articolul

İbrahim Çelikkol s-a reîntors din Italia cu un premiu important. Actorul își continuă planurile profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
LIVE TEXT. Bilanţul inundaţiilor din Galaţi a crescut la 5 morţi. O persoană este în continuare dispărută / Codul roşu de inundaţii, prelungit pană luni
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x