Încă un salt în carieră pentru Can Yaman! Ce promite noul serial de pe celebra platforma de filme proaspăt lansată

Publicat pe 29.08.2022 la 09:53 Actualizat pe 07.09.2022 la 10:45

Fanii actorului Can Yaman așteaptă de multă vreme revenirea actorului pe ecrane. El a apărut recent în serial Bay Yanlış (Mr. Wrong), din Italia, iar de atunci s-a ocupat de alte producții importante, car au fost și amânate. După finalul timpuriu al serialului de comedie romantică, în care a jucat rolul principal alături de Özge Gürel, actorul a plecat în Italia și a încheiat diverse contracte cu producătorii.

Can Yaman

Getty

Can Yaman se pregătește să preia un rol în foarte așteptatul în serial El Turco, el fiind unul dintre ambasadorii platformei recent lansată, Disney Plus. Însă întrebarea care stă pe buzele tuturor nu are încă un răspuns: Alături de cine va juca actorul? Detaliile întârzie să apară pentru moment!

În ce stadiu se află producția El Turco din care face parte Can Yaman

Pentru o vreme, numele lui Hande Erçel a fost menționat și chiar s-a susținut că actrița ar spune „da” provocării de a lua parte la film alături de Can Yaman, dar dacă primește același onorariu ca starul turc. După aceste zvonuri s-a spus că producătorul nu a acceptat condiția actriței.

În general, se știe că Disney Plus a luat măsuri stricte pentru a păstra confidențialitatea detaliilor făcând o înțelegere cu actorii pe această temă. Astfel, detaliile legate de actorii care vor lua parte la film nu sunt încă publice, iar negocierile vizavi de prețuri sunt foarte stricte!

Citește și: Can Yaman din “Vis de iubire” a primit un alt premiu important în cariera sa. Cum a apărut îmbrăcat în mediul online

După ce a cucerit Italia, este de așteptat ca actorul Can Yaman să facă salturi uriașe în carieră și să își extindă aria aparițiilor în mai multe țări, ajungând de această dată la milioane de abonați pe platforma disponibilă în toată lumea, notează seriesturkish.com.

Se estimează că actorul va atrage și mai multă atenție prin intermediul platformei Dinsey Plus, de aceea producătorii au decis să-l coopteze. Fanii actorului Yaman așteaptă cu nerăbdare veștile despre producțiile în care participă.

Citește și: Pasiunea mai puțin știută a lui Can Yaman. Ce face atunci când nu este pe marile ecrane | VIDEO

De asemenea, este de remarcat faptul că, deși filmările serialului sunt planificate să înceapă în septembrie, actrița principală nu a fost încă numită. El Turco și Can Yaman, care va fi unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale platformei, se află în fața a milioane de oameni care vor da verdictul reușitei.

În articolul

Încă un salt în carieră pentru Can Yaman! Ce promite noul serial de pe celebra platforma de filme proaspăt lansată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x