Ioana Ginghină, despre momentele dure trăite la școală: ”Nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem”

Publicat pe 14.08.2017 la 13:31 Actualizat pe 14.08.2017 la 14:40

Vedeta Happy Channel rememoreaza momentele nu tocmai plăcute petrecute la sala de clasa.

Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre importanța unui sistem de învățământ de calitate, dar și despre schimbările care ar trebui făcute.

Mai mult, vedeta Happy Channel rememorează momentele nu tocmai plăcute petrecute la clasă.

”Cred foarte mult în destin și în puterea divină și de aceea îmi place să iau provocările vieții așa cum sunt, bucurându-mă de fiecare experiență sau lecție de viață, cum ar zice mama.

Totuși, dacă stau să mă gândesc la învățământul de atunci, nu pot să nu îmi dea lacrimile, căci nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem care s-a dovedit constructiv, pentru că, iată, am urmat o carieră artistică.

Și poate aș fi avut o mai mare deschidere dacă limbile străine, mi-ar fi fost predate altfel și aș fi învățat, pe bune, engleză timp de 10 ani, germană 4 ani și rusă 3 ani.

Mai mult, nu aș vrea să mă gândesc pentru că nu are niciun rost să trăiesc în trecut și să “dezgrop morții”, însă se pare că pot să încerc să schimb ceva, acum, pentru Ruxandra, fetița mea, și pentru toți copiii.

S-a “inventat” “Săptămâna Școala Altfel”, care este o idee genială, din punctul meu de vedere, însă părinții sunt cei care trebuie să plătească sau să găsească activitățile “altfel”.

Deci e nevoie de schimbare, de investiție în acest sistem educațional, atât de important pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Poate că dacă ne îndreptăm atenția spre acest lucru și venim cu idei bune, constructive și energie pozitivă, vom putea schimba viitorul sistemului de învățământ”, declarat Geanina din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” pentru ceae.ro.

În articolul

Ioana Ginghină, despre momentele dure trăite la școală: ”Nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x