Irina Baeva își dorește să devină mămică. Câți copii a plănuit actrița să aducă pe lume

Publicat pe 14.03.2022 la 12:19 Actualizat pe 14.03.2022 la 13:15

Irina Baeva își dorește să devină mămică în curând. Nunta alături de Gabriel Soto se apropie cu pași rapizi, iar actrița a pus la cale toate planurile de viitor.

Irina Baeva poartă o rochie cu spatele gol și are părul prins în coadă de cal, iar Gabriel Soto poartă un costum negru și ochelari

Irina Baeva și Gabriel Soto, în cadrul "Premio Lo Nuestro". 24 febr. 2022

Profimedia Images

Irina Baeva și Gabriel Soto se pregătesc să-și unească destinele în acest an, asta după ce au existat mai multe impedimente ce le-au amânat cel mai important eveniment din viața lor. Cu toate acestea, actrița a declarat că este pregătită atât pentru căsnicie, cât și pentru rolul de mămică.

Frumoasa rusoaică a vorbit pentru prima dată despre importanța de a aduce copii pe lume, dar și pentru dorința de a lăsa în urma sa moștenitori care să îi calce pe urme.

Irina Baeva își dorește să devină mămică pentru prima dată

Irina Baeva și-a plănuit în detaliu atât căsnicia, cât și viitorul alături de Gabriel Soto. Frumoasa blondină știe deja câți copii își dorește să aducă pe lume, dar și cum trebuie să arate cea mai importantă zi din viața sa, atunci când va deveni soția partenerului său.

În luna ianuarie a lui 2021, celebrul cuplu și-a anunțat dorința de a devenit soț și soție, însă de atunci au existat mai multe impedimente care i-au oprit în realizarea visului. Atât pandemia de COVID-19, cât și planurile profesionale i-au împiedicat să-și ducă la bun final dorințele. La momentul actual, atât Gabriel Soto, cât și Irina Baeva lucrează în cadrul telenovelei „Amor dividido”, însă odată cu terminarea filmărilor, cei doi se vor concentra asupra evenimentului mult visat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După ce se finalizează, prioritatea va fi nunta. Pentru a ne putea transforma visul în realitate, trebuie să unim vacanțele cu luna de miere.”, a declarat Irina Baeva, conform Univision.com. În ciuda contextului actual, Irina Baeva își dorește ca familia ei să poată călători în Mexic pentru a-i fi alături în cea mai importantă zi a vieții sale. Aceștia locuiesc în Rusia.

Citește și: Gabriel Soto și Irina Baeva “se ceartă” pe platourile de filmare. Care este motivul disputelor celor doi îndrăgostiți

“Sper ca familia mea să poată fi alături de noi în Mexic, mi-ar plăcea să le arăt împrejurimile, plaja, totul. Va fi un moment foarte frumos.”, a spus aceasta.

Irina Baeva, despre dorința de a-și mări familia

Deși la momentul actual Irina Baeva nu poate preciza cu exactitate ce anume se întâmplă cu familia ei în Rusia, iată că de un singur lucru actrița este extrem de sigură. Aceasta a specificat că își dorește să devină mămică, însă a declarat că nu poate aduce pe lume mai mult de doi copii.

„Cum spune o prietenă, mi-ar plăcea să am 10 copii, însă cred că ar fi o iresponsabilitate din partea mea.”, a declarat Irina Baeva. Într-o notă mai serioasă, aceasta le-a declarat jurnaliștilor că nu ar putea aduce pe lume mai mult de doi copii. Obstacolul principal ar fi lumea haotică în care trăim cu toții.

“Bineînțeles că mi-ar plăcea să devin mămică, dar trebuie să mă gândesc și la timpurile în care trăim pentru a mă dedica cu totul. Nu cred că aș putea să am mai mult de doi copii.”, a spus aceasta. În familia sa, frumoasa rusoaică a mai avut doar o soră, Nina Kábochkina. Aceasta mărturisește că nu este ușor să fii mămică.

Citește și: Irina Baeva, dezvăluiri despre fosta sa relație. Ce a declarat actuala logodnică a lui Gabriel Soto

Odată ce va deveni soția lui Gabriel Soto, Irina Baeva va deveni mama vitregă a fiicelor pe care acesta le are din fosta căsnicie cu Geraldine Bazán, Elissa Marie (13) și Alexa Miranda (8).

În articolul

Irina Baeva își dorește să devină mămică. Câți copii a plănuit actrița să aducă pe lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x