Irina Baeva s-a reunit cu familia din Rusia după 3 ani de absență. Zvonurile despărțirii de Gabriel Soto au apărut deja pe internet

Publicat pe 26.09.2022 la 13:48 Actualizat pe 26.09.2022 la 14:39

Irina Baeva s-a reunit cu familia din Rusia după 3 ani de absență. Zvonurile despărțirii de Gabriel Soto au apărut pe internet, iar pozele de cuplu lipsesc cu desăvârșire din mediul online.

Irina Baeva poartă un corset alb și stă lângă Gabriel Soto care poartă o bluză galbenă cu mâneci lungi

Irina Baeva și Gabriel Soto în cadrul deschiderii fundației Axo Fight Club. 16 iunie 2022

Profimedia Images

Irina Baeva și Gabriel Soto se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic și au ținut primele pagini ale publicațiilor de-a lungul timpului. Îndrăgostiții urmau să se căsătorească, însă mai multe impedimente le-au testat sentimentele și acum vestea că s-au despărțit s-a întețit mai mult ca oricând.

Irina Baeva s-a reunit după 3 ani de absență cu familia din Rusia

Cele mai recente evenimente vin să pună presiune pe relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto. Deși cei mai mulți dintre fani așteptau ca îndrăgostiții să meargă împreună spre altar, iată că zvonurile despărțirii au apărut pe internet. Fotografiile ce demonstrează dragostea lor lipsesc cu desăvârșire din mediul online, iar cele mai recente apariții ale frumoasei vedete o arată pe această alături de familia din Rusia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce actorul a declarat că planurile de nuntă au fost amânate din cauza pandemiei, dar și a războiului, acum subiectul despărțirii a venit pentru cei doi ca un lucru natural. Abordat de jurnaliști într-un aeroport din Mexic, Gabriel Soto a mărturisit că Irina Baeva a ținut să-și viziteze părinții din Rusia după mai bine de 3 ani de absență. Cu toate acestea, cei doi nu au putut călătorii împreună deoarece proiectele profesionale l-au ținut departe de îndrăgitul actor. Cât despre relația, Gabriel Soto a subliniat că aceasta continuă în aceeași manieră ca și până acum.

Citește și: Humberto Zurita și Stephanie Salas formează un cuplu. Care sunt fotografiile revelatoare pe care cântăreața le-a postat pe internet

“Irina Baeva a plecat fără mine pentru că eu filmez pentru telenovelă. Ea călătorește, s-a dus să-și vadă părinții, nu speculați, totul merge bine. Mi-a spus că eu filmez și că ea își dorește să-și viziteze părinții pentru că îi era dor de ei.”, a declarat Gabriel Soto, potrivit Soycarmin.com. Cât despre planurile de nuntă, acestea vor continua după terminarea filmărilor în cadrul telenovelei “Los caminos del amor”, acolo unde actorul joacă alături de Susana Gonzalez. Într-un alt interviu, fostul soț al vedetei Geraldine Bazan a mărturisit că nunta nu va mai avea loc la data specificată anterior.

Gabriel Soto, despre planurile de nuntă și relația cu Irina Baeva

Încă o dată, Gabriel Soto și Irina Baeva au trebuit să-și pună în așteptare planurile de nuntă din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

“Singurul lucru care ne pune bețe în roate acum este războiul dintre Rusia și Ucraina. Familia Irinei este temătoare și nu-și dorește să iasă din țară și evident nu vom face nunta fără rudele sale.”, au fost cuvintele oferite presei de Gabriel Soto. După mai bine de 2 ani de logodnă, Gabriel Soto i-a cerut mâna partenerei sale pe 25 octombrie 2020, în timpul unei cine romantice pe plaja din Huatulco, Oaxaca. Nu a existat până acum nicio dată oficială referitoare la evenimentul mult așteptat.

Citește și: Victoria Ruffo apelează la o nouă schimbare de look și își uimește fanii. Ce coafură excentrică a ales vedeta

După primele informații în care s-a vehiculat că Irina Baeva ar avea o aventură cu un actor de la Hollywood, prima care a reacționat pe seama veștii a fost chiar fosta soție a lui Gabriel Soto, Geraldine Bazán. Aceasta ar fi apăsat butonul de “like” și astfel fanii s-au arătat surprinși. Întâlnirea dintre actor și o altă fostă parteneră de-a sa, Martha Julia, a venit să pună paie pe foc în relația acestuia cu Irina Baeva.

În articolul

Irina Baeva s-a reunit cu familia din Rusia după 3 ani de absență. Zvonurile despărțirii de Gabriel Soto au apărut deja pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x