Irina Baeva și Gabriel Soto ar locui din nou împreună. Noi probe au fost descoperite

Publicat pe 17.10.2024 la 14:36 Actualizat pe 17.10.2024 la 15:15

În noaptea de 12 octombrie, vedeta de origine rusă a fost surprinsă plecând din locuința în care a trăit cu Gabriel Soto înainte de ruptura lor.

actori pe platourile de filmare

Irina Baeva și Gabriel Soto ar locui din nou împreună

Instagram

Irina Baeva și Gabriel Soto continuă să rămână pe primele pagini ale publicațiilor la trei luni de la ruptura lor. După ce s-a zvonit la începutul lunii octombrie că cei doi ar fi revenit la sentimente mai bune, faimoșii reapar acum cu ideea că ar locui din nou împreună.

Irina Baeva și Gabriel Soto ar locui din nou împreună

Jurnalistul Arturo Gallegos a punctat pe canalul său de youtube “detras de la nota” că ar fi surprins-o pe Irina Baeva ieșind din căminul conjugal unde a locuit împreună cu Gabriel Soto înainte de separare. Acesta a subliniat că vedeta putea fi observată pe fereastră. De asemenea, Gabriel Soto a fost surprins în aceeași într-o cafenea acolo unde se afla și Irina Baeva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Erau în același loc la aceeași oră, dar nu au băgat presa în seamă, am ajuns dintr-o dată pentru că trebuia să facem pe paparazzi cu Irina.”, a menționat Arturo Gallegos, arată univision.com. Irina Baeva este o actriță de origine rusă care a devenit cunoscută în Mexic. Are 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și: Irina Baeva rupe tăcerea în legătură cu presupusa împăcare cu Gabriel Soto. Află dacă foștii parteneri vor să-și reia relația de la zero

Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor profesionale în care este implicată. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, asta după ce despărțirea de Gabriel Soto a venit într-un mod cu totul neașteptat.

“El a trecut cu mașina când l-au anunțat că este presă, dar deja nu s-a mai întors.”, a spus același jurnalist. Gabriel Soto și-a anunțat despărțirea de Irina Baeva printr-un comunicat publicat în mediul online pe data de 16 iulie. Chiar dacă aparent era scris și semnat de amândoi, Irina Baeva a punctat la acel moment că nu a avut nicio legătură în acest sens.

Detalii despre relația lui Gabriel Soto cu Irina Baeva

S-au cunoscut în anul 2016 în cadrul telenovelei Vino el amor. Cu toateă acestea, abia în anul 2020 și-au confirmat relația de iubire. De-a lungul timpului s-a zvonit că a fost Irina Baeva cea care l-ar fi îndepărtat pe Gabriel Soto de soția Geraldine Bazan.

De asemenea, ar fi fost mai multe semne care indicau faptul că actrița de origine rusă nu ar fi avut o relație bună cu cele două fete ale lui Gabriel Soto.

Citește și: Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă umană”

Deși este originară din Rusia, Irina Baeva și-a dedicat viața pentru a demonstra că merită să rămână un nume de valoare în Mexic. A jucat în telenovele precum La historia de juana în 2024, Nadie como tu în 2023, Soltero con hijas în 2019 sau Pasion y poder în 2015. Multe dintre veștile legate de relația lui Gabriel Soto cu Irina Baeva au venit pe fondul infidelităților.

S-a spus că actorul ar fi înșelat-o cu colega de platou din piesa de teatru El precio de la fama, iar Irina Baeva ar fi format un cuplu cu Emanuel Pallomares, chiar fost său partener și actual coleg în piesa de teatru Aventurera. Gabriel Soto a fost căsătorit cu Geraldine Bazan și împreună au două fete.

În articolul

Irina Baeva și Gabriel Soto ar locui din nou împreună. Noi probe au fost descoperite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2024. Taurii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Ștrudel cu dovleac și nuci. Desert de toamnă simplu și delicios
Catine
Plăcintă cu mere și foi subțiri de casă. Desert cu tradiție în bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Cum poți elimina excesul de apă prin masaj cu bambus. Ce efecte poate avea această tehnică asupra organismului
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Ce trebuie să știi despre anemia din al treilea trimestru de sarcină
MediCOOL
Sciatica: simptome, cauze, metode de tratament și complicații
HelloTaste
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
x