Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă umană”

Publicat pe 15.07.2024 la 16:17 Actualizat pe 15.07.2024 la 16:48

Irina Baeva a vorbit într-un interviu recent despre criticile care i-au fost aduse încă de la începutul proiectului Aventurera. Piesa de teatru continuă cu actrița în rol principal.

actriță în fața camerei

Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul

Getty Images

Irina Baeva nu trece prin cele mai bune momente din viața sa, asta datorită comentariilor negative pe care le primește în mediul online. Vedeta a fost judecată în repetate rânduri pentru prestația sa în cadrul piesei de teatru Aventurera.

Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul

În prezent, aceasta joacă rolul Elena Tejero, același care a fost interpretat în trecut de actrițe precum Edith González, Itatí Cantoral, Adriana Fonseca și Niurka Marcos. Aceasta din urmă a punctat faptul că Irina Baeva nu este o actriță în adevăratul sens al cuvântului. Are totuși peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost nevoită să treacă prin mai multe momente dificile în ultima vreme, asta pentru că multă lume spune că nu i se potrivește rolul din Aventurera. De asemenea, zvonurile cum că nu ar mai forma un cuplu cu Gabriel Soto s-au întețit.

Se numără printre cele mai surprinzătoare figuri din cadrul distribuției Aventurera. A reacționat în fața criticilor, spunând că nu este un lucru ușor să treacă prin astfel de ipostaze.

Citește și: Irina Baeva nu părăsește proiectul Aventurera. Vedeta nu se lasă distrusă, în ciuda criticilor

“E foarte ușor să vorbești atunci când nici măcar n-ai cumpărat bilet, când nici măcar n-ai venit aici să simți energia, pasiunea cu care facem lucrurile. Le mulțumesc tuturor celor care își dau cu părerea și tuturor celor care critică. Am învățat multe din asta și iau totul cu motivație, ca un motor pentru a putea continua.”, a declarat vedeta din Rusia, arată tvnotas.com.mx.

La scurt timp după ce s-a spus că relația cu Gabriel Soto nu mai funcționează, a apărut alături de acesta și astfel s-a putut vedea foarte ușor statusul cu adevărat. De asemenea, reporterul a fost curios să afle cum primește Irina Baeva criticile și cum se mobilizează în urma acestora.

“Așa cum spun eu, viața nu este ceea ce se întâmplă, ci ceea ce facem cu ce se întâmplă. În definitiv te poate afecta. Bineînțeles, sunt o ființă umană și cred că asta m-ar putea face să fiu tristă într-un moment anume.”, a punctat vedeta.

Irina Baeva îi asigură pe fani de faptul că polemica și criticile o ajută

În final, Irina Baeva i-a asigurat pe toți că este obișnuită cu polemica și că toate cuvintele negative îi oferă o energie pozitivă.

“Este așa cum spune Taylor Swift. Nu sunt eu care iubește drama, ci drama mă iubește pe mine. Adevărul e că oamenii nu-și doresc asta pentru că este un drum complicat. Mulțumesc tuturor oamenilor care își oferă opiniile, fie ele și negative. Noi transformăm energia într-o petrecere.”, a punctat aceasta.

Citește și: Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

Dacă până acum nu se știa concret drumul actriței în Aventurera, iată că Juan Osorio a dezvăluit faptul că vedeta va continua să joace rolul Elena Tejero. Născută pe 25 octombrie 1992, aceasta formează un cuplu cu Gabriel Soto în 2020. A jucat în Nadie como tu între 2023 și 2024, dar și Vino el amor între 2016 și 2017, acolo unde a și jucat alături de partenerul actual.

În articolul

Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă umană”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x