Itati Cantoral recunoaște că au afectat-o criticile din mediul online. Fanii sunt că este “prea slabă”

Publicat pe 14.11.2023 la 14:53 Actualizat pe 14.11.2023 la 15:33

Antagonista din Maria la del barrio și-a expus părerea cu privire la criticile care îi sunt aduse pe rețelele sociale. Din luna octombrie, internauții susțin că Itati Cantoral a slăbit prea mult.

actrița poartă rochie neagră, fără mâneci

Itati Cantoral este judecată de fani pentru ultimele sale apariții

Profimedia Images

Itatí Cantoral a rupt tăcerea cu privire la criticile care îi sunt aduse în mediul online. Se pare că internauții sunt de părere că vedeta ar fi afișat o ținută mult prea diferită față de ceea ce a arătat până acum.

Itati Cantoral recunoaște că au afectat-o criticile din mediul online

Pentru actrița în vârstă de 48 de ani cele mai recente zile nu au fost perfecte asta pentru că a început să fie judecată pe rețelele sociale din cauza aspectului fizic. Indiferent de ipostazele pe care le-a arătat, a fost criticată în repetate rânduri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu aici nu văd frumusețe, ci o stare gravă de malnutriție”, “Ce păcat că a slăbit atât de mult”, “E prea slabă, cum era înainte era mai bine”, “Are mai mult cap decât corp”, se arată în comentariile din mediul online. După ce a păstrat tăcerea pentru o perioadă de timp, vedeta și-a expus părerea în legătură cu acest incident.

“Eu cred că dacă ești figură publică, artist, oamenii vor avea întotdeauna opinii despre tine. Ba că ești prea slabă, ba că ești prea grasă, bătrână, că ai bărbia prea scurtă sau prea mare.”, a spus vedeta pe 13 noiembrie într-un interviu. Nu a uitat să le mulțumească fanilor care i-au luat apărarea pe rețelele sociale.

Citește și: Fanii faimoasei Itati Cantoral preocupați de greutatea acesteia. Ține diete stricte, însă amețește constant

“Mereu le voi mulțumi infinit fanilor care îmi iau apărarea și spun că arăt drăguț.”, a punctat vedeta. În ceea ce privește starea sa de sănătate, nu a lăsat niciun dubiu în ceea ce o privește, subliniind că este sănătoasă.

“Eu sunt o femeie foarte sănătoasă, mulțumesc lui Dumnezeu, pentru cei care se preocupă. Bineînțeles că pe primul loc este sănătatea. Toată viața am fost o femeie slabă, poate unele dăți mai mult ca altele. Adevărul e că trebuie să am grijă de mine, trebuie să fac exerciții și îmi place mult să mănânc bine.”, a mărturisit.

Itatí Cantoral a fost afectată de criticile aduse pe internet

În cadrul aceluiași interviu, vedeta spune că a fost afectată de criticile aduse pe internet, însă nu a mai avut același efect ca atunci când se afla la începutul carierei.

Citește și: Itatí Cantoral i-a organizat fiicei María Itatí o petrecere de neuitat. Tânăra a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită ca în povești

“Evident, bineînțeles. Când tu faci eforturi și urci acolo pe platforma ta o poză și dintr-o dată citești “arată foarte rău”, “e foarte slabă”, “o fi bolnavă?”, a spus. Se descrie ca fiind “o femeie frumoasă, matură și cu experiență”. În acest context, actrița a lăsat un mesaj pentru fanele din mediul online.

„Pentru toate tinerele, nu contează ce spun ceilalți despre tine, doar ca tu să te simți bine în corpul tău și mai presus de toată contează sănătatea.”, a spus. În luna august, a mărturisit că este obișnuită cu acest tip de comportament negativ având în vedere că este artistă de mică.

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare ale noii telenovele. Născută pe 13 mai 1975, a fost căsătorită cu Eduardo Santamarina între 2000 și 2004.

În articolul

Itati Cantoral recunoaște că au afectat-o criticile din mediul online. Fanii sunt că este “prea slabă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x