Itatí Cantoral și Thalía s-au reunit după 27 de ani de la premiera telenovelei “Maria la del Barrio”. Primele fotografii cu cele două dive au apărut deja pe internet

Publicat pe 02.11.2022 la 10:02 Actualizat pe 02.11.2022 la 10:36

Itatí Cantoral și Thalía au ținut să-și sărbătorească prietenia cu o reuniune după 27 de ani de la premiera telenovelei "Maria la del Barrio". Cele două au postat câteva ipostaze emoționante în mediul online.

Thalia și Itati Cantoral se imbratisează și zâmbesc

Itati Cantoral și Thalias-au reunit după 27 de ani de la premiera telenovelei “Maria la del Barrio”

Instagram

Nu a trecut multă vreme de când faimoasa Itatí Cantoral și-a anunțat fanii că va avea o reuniune alături de fosta sa colegă de platou, Thalía. Cele două au făcut parte din proiectul de succes “Maria la del Barrio” și au rămas prietene de-a lungul timpului.

Itatí Cantoral și Thalía s-au reunit după 27 de ani de la premiera telenovelei “Maria la del Barrio”

După o lungă perioadă de timp în care și-au petrecut viețile personale și profesionale departe una de cealaltă, cele două dive ale telenovelelor din Mexic s-au reunit. Au trecut 27 de ani de la premiera “Maria la del barrio”, una dintre cele mai îndrăgite producții de gen. Soția lui Tommy Mottola a interpretat atunci rolul de protagonistă, iar fosta parteneră a lui Eduardo Santamarina, rolul de antagonistă. Celebra “Soraya Montenegro” a fost deopotrivă apreciată, la fel ca pura Maria Hernandez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenia dintre cele două a trecut testul timpului și a rămas până în ziua de astăzi o legătură cum puține colege de platou reușesc să o aibă. Nu doar că au reușit să păstreze o legătură afectivă, însă Thalía este nașa de botez a gemenilor îndrăgite Iati Cantoral, Roberto Miguel și José Eduardo. Cu toate că au fost apropiate, au menținut o relație la distanță. Thalía locuiește de mai bine de 10 ani la New York.

Citește și: Gaby Spanic vrea să se retragă din telenovele: „Vreau deja să opresc”. Actrița din Venezuela se gândește să pună pe pauză lumea divertismentului

“Pe mine m-a iubit, Dumnezeu să o odihnească, doamna Yolanda, mama Thaliei. Am avut o prietenie frumoasă, era o doamnă foarte specială și mama mea și ea s-au înțeleg bine întotdeauna. Eu și Thalia o să avem întotdeauna o legătură puternică, până în ziua în care vom muri. Ea știe că în afara aprecierii pe care o am pentru ea, poate conta oricând pe mine. Are o inimă mare și este o mamă exemplară. Acum o să ne vedem în 10 zile.”, a declarat Itati Cantoral înainte revederii cu îndrăgita Thalia.

Cum a decurs întâlnirea dintre Itatí Cantoral și Thalía

Cele două au mai apărut împreună pe rețelele sociale la începutul pandemiei de COVID-19. Au realizat un Tik Tok pe una dintre melodiile telenovelei din “Maria la del Barrio”, iar succesul a fost garantat. În prezent s-au bucurat una de prezența celeilalte în cadrul unei mese speciale.

“Frumoasa mea prietenă, prietena de suflet. Îți mulțumesc pentru această după-amiază magică.”, a scris Itati Cantoral în dreptul unei fotografii în care apare alături de Thalia. Într-una dintre ipostazele lăsate la Instastory, cele două au semnalat faptul că fanii le-au cerut în nenumărate rânduri această reuniune.

“Frumușico, spune-le tuturor fanilor de aici că le trimiți un pupic pentru că toți așteptau această reuniune.”, a spus antagonista telenovelei “Maria la del Barrio”. Imediat, Thalia a venit cu răspunsul și nu i-a lăsat pe internauți să aștepte.

Citește și: Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă “Maria Mercedes”. Cum se îmbracă diva atunci când intră în sala de sport

“Iubita mea, te iubesc și mi-a fost foarte dor de tine. Ne-a lipsit timpul pentru a sta de vorbă din nou.”, a spus și Thalia la rândul său. Într-unul dintre interviurile oferite pentru emisiunea “Hoy”, Itati Cantoral și-a exprima dorința de a lucra din nou alături de prietena sa de suflet.

“Sper ca după ce revin de la New York să am vești în acest sens. Nu știu dacă vom lucra din nou împreună, până acum sunt foarte mulți oameni care vor să ne vadă din nou împreună.”, a declarat Itati Cantoral, arată Mx.hola.com.

În articolul

Itatí Cantoral și Thalía s-au reunit după 27 de ani de la premiera telenovelei “Maria la del Barrio”. Primele fotografii cu cele două dive au apărut deja pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x