Jorge Salinas celebrează cea de-a 12-a aniversare alături de Elizabeth Álvarez. Ce fotografie romantică a publicat actorul pe internet

Publicat pe 17.10.2023 la 11:08 Actualizat pe 17.10.2023 la 11:50

Îndrăgostiții au ales o destinație de vis pentru a-și petrece cea de-a 12-a aniversare a căsniciei. Au publicat o fotografie romantică în mediul online, dar și două mesaje la fel de profunde.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Jorge Salinas în cadrul premierei Biutiful. 18 oct. 2010, Mexic

Getty Images

Inspirați de un scenariu demn de filmele romantice de la Hollywood, Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez au vrut și de această dată să-și celebreze aniversarea căsniciei într-un mod cu totul special. Timp de 12 ani au continuat să se iubească și să le dovedească tuturor că în ciuda zvonurilor rămân la fel de uniți pentru familie.

Jorge Salinas celebrează cea de-a 12-a aniversare alături de Elizabeth Álvarez

Obișnuiți să călătorească în locuri inedite, de data aceasta îndrăgostiții au ales o adevărată oază de relaxare. Insula Mujeres din Cancun i-a primit cu brațele deschise și i-a motivat să realizeze cele mai frumoase fotografii de aniversare. Părinții a doi copii gemeni, Máxima și León în vârstă de 7 ani, reușesc să-și trăiască povestea de iubire în momentele speciale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi celebrăm cea de-a 12-a aniversare. Te iubesc, Elizabeth, de când te-am văzut prima oară te-am iubit și o să te iubesc pentru totdeauna.”, a scris celebrul actor de telenovele. De asemenea, soția sa celebră a decis că de data aceasta “cuvintele nu sunt necesare”, așa că a decis doar să publice fotografii pe pagina sa.

Citește și: Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au fost surprinși certându-se într-un restaurant. Actrița a plecat din locația în care se afla alături de soțul său

Ambii au publicat aceeași fotografie de cuplu, cea de-a doua fiind una singură cu fiecare dintre ei. Petrec împreună pe un yaht și se bucură de momentele frumoase. Nu a trecut multă vreme de când Elizabeth Álvarez și-a celebrat ziua de naștere, atunci când a împlinit 46 de ani. Petrecerea a fost inspirată din filmul Barbie. De data aceasta, actorii s-au lăsat văzuți impecabil, purtând costume de baie asortate. În timp ce actrița a purtat un model din nouă piese cu inspirație botanică, Jorge Salinas a optat pentru bermude în același stil. În fotografie se văd foarte apropiați, aproape de a-și oferi un sărut. Actrița a pozat singură, ca un model. Locația aleasă este vizitată deseori de celebrități din Mexic, dar și internaționale.

Ce au declarații îndrăgostiții, în ciuda zvonurilor legate de separare

În ciuda speculațiilor, actorii au demonstrat că se bucură de viața de cuplu. De fapt, amândoi au subliniat de fiecare dată că sunt fericiți pentru că petrec timp împreună.

Citește și: Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă în fața unui reporter și fanii l-au criticat. Despre ce este vorba

“Sunt așa fericită, așa de mulțumită în căsnicia mea pentru că eu știu cine sunt, nu am nevoie să ofer nicio declarație. Cu toate acestea, fiindcă ne întrebați, vă răspund cu multă plăcere, și o să continuați să ne vedeți așa. Această căsnicie continuă, pentru cine se îndoia.”, a spus vedeta în vara acestui an.

“Cea mai importantă este ziua de astăzi, nu știu ce se va întâmpla mâine, dar astăzi sunt îndrăgostit, sunt fericit, sunt mulțumit.”, a spus și actorul într-un interviu. Elizabeth Álvarez are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cât despre Jorge Salinas, acesta are peste 500 de mii de prieteni virtuali și mai mult de 100 postări publice. De-a lungul timpului a fost judecat pentru aparițiile sale și s-a spus că ar avea relații în afara căsniciei. Cu toate acestea, a negat de fiecare dată.

În articolul

Jorge Salinas celebrează cea de-a 12-a aniversare alături de Elizabeth Álvarez. Ce fotografie romantică a publicat actorul pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x