Daniela Schmidt, în rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”

Publicat pe 10.08.2020 la 11:14 Actualizat pe 10.08.2020 la 11:22

Daniela Schmidt, frumoasa actriță care o interpretează pe Gema Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 9 iulie 1978, în Mexic.

Daniela Schmidt, în rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”

Daniela Schmidt, în rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”

Daniela Schmidt, frumoasa actriță care o interpretează pe Gema Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 9 iulie 1978, în Mexic. Daniela, astăzi în vârstă de 42 de ani, are o carieră impresionantă ca actriță, dar și ca producătoare. Ea provine dintr-o familie de actori, lucru ce a influențat-o să urmeze și ea această cale.

În adolescență, ea a studiat desen un an pentru că își dorea să intre la Școala Națională de pictură, sculptură și Gravură, situată în cadrul Centrului Național de Arte. Chiar dacă dorința ei a fost mare, în scurt timp și-a dat seama că nu e ceea ce-și dorește cu adevărat.

Atunci a simțit că e mult mai atrasă de actorie și a decis să se înscrie la Casa del Teatro din Coyoacan. Daniela a debutat ca actriță în 1999 în serialul La vida en el Espejo. Cu toate acestea, rolul care a făcut-o cunoscută a fost cel din Casi Divas. După acest rol, ea a jucat în seriale precum El albergue (2012) și Capadocia (2012), și în filmele A la mala (2015), El viaje de Keta (2018), Detrás de la Montaña (2018).

Pe lângă talentul actoricesc, aceasta are și o voce extraordinară pe care a reușit să și-o pună în valoare în La tequilera, o producție muzicală despre viața lui Lucha Reyes. În 2019, ea primit rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”.

Daniela a declarat într-un interviu că o inspiră personalități precum Meryl Streep, actriță câștigătoare cu mai multe premii, pictorița Frida Kahlo, Lucha Reyes și Isadora Duncan.

Despre telenovela “Uzurpatoarea”

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Gema Vidal este purtătoarea de cuvânt a președintelui Mexicului, Carlos Bernal. Ea și Carlos au fost colegi de facultate, iar apoi a decis să I se alăture lui Carlos când a devenit președinte, lăsând postul pe care îl ocupa în Minister. Gema îl iubește în secret pe Carlos, dar cei doi sunt doar prieteni buni.

Ea speră ca cea de-a două căsnicie a lui Carlos, cu Paola, să se prăbușească pentru ca iubirea lor să înflorească în sfârșit.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, din 22 august, de la 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Arap Bethke, în rolul lui Facundo Nava în “Uzurpatoarea” Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

În articolul

Daniela Schmidt, în telenovela “Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp