Juan Soler apare în prima fotografie alături de partenera sa, María José. Cei doi au format un cuplu în tinerețe

Publicat pe 22.07.2022 la 12:18 Actualizat pe 22.07.2022 la 12:51

Juan Soler apare în prima fotografie alături de partenera sa, María José. Cei doi au format un cuplu în tinerețe și acum s-au reîntâlnit încă o dată.

Juan Soler poartă blugi și o cămașă închisă la culoare

Juan Soler. 7 mai 2019

Profimedia Images

Juan Soler trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Actorul este din nou pe culmile fericirii, asta după ce și-a regăsit iubirea vieții în persoana fostei sale partenere din tinerețe, María José. Deși cei doi locuiesc în țări diferite, dragostea învinge și așa, iar experiențele pe care le trăiesc împreună sunt întotdeauna împărtășite și cu fanii din mediul online.

Juan Soler apare în prima fotografie alături de partenera sa, María José

După despărțirea de Maky, soția sa între 2003 și 2018, Juan Soler a mai dat o șansă iubirii și s-a regăsit cu fosta sa parteneră din tinerețe. Alături de María José trăiește o poveste ca în basme, iar fotografiile postate în mediul online grăiesc acest lucru. Cu toate acestea, actorul nu a vrut să-și dezvăluie planurile personale pe care le are pentru viitor, asta pentru că locuiește la momentul actual în Argentina. În ciuda distanței care exist între cei doi, momentele romantice nu lipsesc din peisaj.

Pe rețelele sociale, Juan Soler a dezvăluit că în prezent se află în Mexic alături de partenera sa. Cei doi au avut parte de o întâlnire atipică, asta pentru că s-au lăsat fotografiat în Valle de Bravo. Cei doi au îmbrăcat ținute comode, asta pentru că s-au aflat în mijlocul pădurii. Fotografiile au fost realizat în cadrul unui restaurant special conceput pentru astfel de momente. Atunci când și-a anunțat relația cu María José, a vorbit pentru prima oară despre sentimentele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalia, dans dezinhibat din șolduri. Are 50 de ani, dar zvâcnește tinerețea în ea! Imagini de neratat cu “Regina telenovelelor” | VIDEO

“Am o relație foarte frumoasă cu María José, deja ați cunoscut-o pe rețelele sociale. Nu este o femeie care să facă parte din showbiz, de fapt, este foarte departe de acest mediu. E foarte departe de Mexic, locuiește în Argentina. Ne vizităm, ne vedem, trăim o relație matură, adultă și nu cred că ceva este bătut în cuie pe lumea asta, în nicio relație.”, a declarat Juan Soler, conform Tvnotas.com.mx. Actorul a concluzionat spunând că cei doi au fost iubiți în tinerețe pentru prima dată. Acum și-au mai oferit oportunitatea de a fi din nou împreună. Juan Soler este recunoscut pentru rolurile sale din telenovele, având peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram.

Juan Soler și-a anunțat relația cu o fostă parteneră din adolescență

După ce și-a anunțat divorțul de Maky, Juan Soler și-a făcut cunoscută noua dragoste în persoana fostei sale partenere, María José. Deși cei doi nu locuiesc împreună vizitivele pe care și le oferă sunt întotdeauna urmate de o mulțime de fotografii postate în mediul online. Fanii l-au sprijinit imediat pe artist și i-au fost alături în dezvăluirea legată de noua sa relație.

Citește și: Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Care este situația actuală

“Ce frumoși! Cunosc pe cineva care la fel, s-a cunoscut cu partenerul în adolescență și apoi au avut fiecare drumuri diferite. El s-a căsătorit, a avut copii, ea nu. Și apoi când s-au reîntâlnit el a divorțat și acum sunt 19 ani de când sunt împreună și au un fiu. Pare o mini telenovelă.”, a scris cineva în dreptul fotografiilor postate. Mulți nu au știut că actorul se află într-o relație, însă au fost bucuroși să afle această veste.

“Sunt geloasă și fericită în același timp.”, a scris cineva.

În articolul

Juan Soler apare în prima fotografie alături de partenera sa, María José. Cei doi au format un cuplu în tinerețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x