Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor. Cum arată actorul în prezent

Publicat pe 02.09.2022 la 15:54 Actualizat pe 02.09.2022 la 16:27

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, deși era împotriva operațiilor. Actorul este activ în mediul online și vorbește cu fanii de pretutindeni. Cum arată în prezent.

Juan Soler poartă o pereche de blugi și o cămașă închisă la culoare

Juan Soler. 7 mai 2019

Getty Images

Juan Soler a vorbit despre tratamentul pe care l-a realizat atât la corp cât și la chip, acesta fiind influențat de fosta sa soție și acum prietenă, Maky. În ciuda faptului că era împotriva operațiilor estetice, actorul a rămas uimit de rezultatul obținut.

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor

Juan Soler a luat decizia de a apela la proceduri estetice pentru prima oară la vârsta de 56 de ani. Actorul era împotriva tratamentelor de frumusețe și chirurgiilor care i-ar fi putut pune viața în pericol. Cu toate acestea, sfătuit de fosta parteneră Maky, a rămas uimit de rezultatul obținut. A ținut să apelez la tratament cu radiofrecvență în zona chipului pentru a-și modela figura.

“Am fost întotdeauna dușmanul tratamentelor chirurgicale, dar și cele invazive. Adevărul e că negam să-mi fac orice tip de tratament ce putea să-mi pună în pericol sănătatea.”, a declarat Juan Soler, potrivit Univision.com. În ciuda divorțului care a avut loc acum câțiva ani între actor și Maky Moguilevsky, cei doi au păstrat o prietenie pentru bunăstarea celor doi fiice pe care le au împreună. Astfel Juan Soler a fost influențat de fost sa parteneră și a optat pentru astfel de îngrijiri ale feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am început acum câteva luni la recomandarea lui Maky. Ea a fost cea care mi l-a recomandat pe dr. José Romeo Jr. Castillo care este un specialist extraordinar. De când am avut primul consult am avut încredere în profesionalismul său, dar mai ales mi-a oferit multă încredere.”, a declarat Juan Soler. Actorul a optat pentru o procedură non-invazivă cu radiofrecvență realizată de o mașinărie numită Morpheus8. Aceasta poate lucra atât în zona chipului cât și a corpului, după cum a menționat doctorul.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Natalia Oreiro, celebra actriță din "Înger Sălbatic". Ce sume are în cont la ora actuală celebritatea

Juan Soler este uimit de rezultat și de tratamentul aplicat atât în zona feței cât și în zona corpului. Și-a asigurat fanii că apa introdusă în țesutul subcutanat nu s-a simțit deloc dureros. Cu toate acestea, a trecut prin disconfort de-a lungul celor 40 de minute cât a durat sesiunea.

Juan Soler, un adevărat Don Juan atât pe platourile de filmare cât și în afara lor

Juan Soler a mărturisit că recuperarea a fost rapidă, iar în două zile a putut deja să-și continue planurile zilnice. Actorul a rămas cu câteva cicatrici în zona ochilor, însă conform spuselor sale acestea vor dispărea curând.

De-a lungul timpului, Juan Soler a reușit să frângă inimi atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Printre bărbații care au fost geloși din cauza sa se numără și Humberto Zurita. Acesta a fost căsătorit timp de 34 de ani cu regretata Christian Bach. De când a încetat din viață, actorul a încercat să-i păstreze vie amintirea și să povestea momente importante din viața acesteia.

Citește și: Fiul lui Sebastián Rulli a trecut prin momente rușinoase din cauza mamei sale. Ce s-a întâmplat cu Cecilia Galliano

Într-un interviu recent împreună cu Juan Soler, Humberto Zurita a dezvăluit că la un moment dat s-a arătat gelos pe colegul său, dat fiind faptul că a lucrat alături de soția sa. De celalaltă parte, Juan Soler și-a amintit că a lucrat alături de regretată actriță în cadrul telenovelei “Bajo un mismo rostro”.

În articolul

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor. Cum arată actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x