Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” revine pe micile ecrane. Fanii s-au arătat încântați să-l revadă pe actor

Publicat pe 19.05.2023 la 12:14 Actualizat pe 19.05.2023 la 13:25

Kerem Bürsin este gata să-și surprindă încă o dată fanii cu un nou rol într-un serial de excepție. Cei mai mulți l-au urmărit în "Dragostea plutește în aer".

Kerem Bürsin poartă costum și își ține mâinile împreunate

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” revine pe micile ecrane

Profimedia Images

Fanii actorului Kerem Bürsin au așteptat această veste de mai bine de câteva luni. După ce a jucat rolul de protagonist în “Dragostea plutește în aer”, acesta a lipsit o bună perioadă de timp de pe platourile de filmare. La început s-a spus că ar fi primit un personaj chiar în “Micuța rază de soare”, însă ulteriori lucrurile au stat altfel.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” revine pe micile ecrane

A jucat rolul de protagonist împreună cu Hande Erçel în “Dragostea plutește în aer” și au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. Cu toate acestea, a fost nevoie de o pauză prelungită pentru ca fanii să-i ceară actorului să revină pe micile ecrane. Bi Tuhaf este serialul care îl aduce în rol de producător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele imagini le-a postat chiar Kerem Bürsin pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 10 mi de prieteni virtuali și peste 100 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Ulterior, s-a zvonit că acesta ar juca rolul de protagonist împreună cu Hafsanur Sancaktutan, actrița de 23 de ani din Turcia. Nerăbdarea fanilor din mediul online a crescut la scurtă vreme.

Citește și: Kerem Bürsin poartă ochelari de vedere. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” într-o nouă ipostază

“Povestea nu este importantă atâta timp cât Kerem Bürsin revine pe micile ecrane.”, au scris internauții. Desigur, nu este realist să spunem că dacă povestea nu atrage, va reușit să iasă la suprafață doar cu doi sau trei actori îndrăgiți de public. Cu toate astea, fanii țin în cântinuare să arate cât de mult le-a lipsit celebrul actor. Atât cei din Turcia cât și cei din afară, vor o altfel de apariție a sa. Miile de postări de pe Twitter vin să puncteze acest lucru.

Hafsanur Sancaktutan este actrița care joacă rolul principal în serialul “Între lume și mine”, dar și în “Zdrobit” ( Darmaduman ), la începutul sezonului. Cu toate acestea, cel din urmă a avut o durată de viață scurtă din cauza cifrelor slab înregistrate. Acum, vedeta va fi din nou în atenția tuturor cu un serial difuzat pe timpul verii. Energia dintre cei doi protagoniști este așteptată pe micile ecrane. Ay Yapım este compania producătoare. Până în prezent nu a fost afișată distribuția în totalitate. Cât despre Kerem Bürsin, acesta va apărea în fața fanilor ca un bărbat extrem de bogat pe nume “Oğuz”.

Fanii din Spania ai actorului i-au făcut o surpriză în mediul online

Și-a strâns o întreagă armată de fani în multe țări de-a lungul timpului. Odată cu proiectul “Dragostea plutește în aer” a reușit să devină populară în lumea întreagă. Cei mai mulți dintre cei care îl îndrăgesc vin din Spania.

Citește și: Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții

Actorul și-a dorit să înceapă noi proiecte profesionale în țara lui Antono Banderas. Ba chiar a avut o întâlnire de afaceri cu celebrul actor. Până în prezent nu s-a concretizat nimic. Cu toate acestea, până în prezent nimeni nu a adus în discuție astfel de idei.

În mediul online, internauții au ținut să-i ajute pe cei afectați de cutremurele din Turcia. Astfel, au început o strângere de fonduri în numele actorului.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” revine pe micile ecrane. Fanii s-au arătat încântați să-l revadă pe actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x