Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" surprinde cu un rol de excepție într-un film dramatic. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.10.2022 la 11:59 Actualizat pe 14.10.2022 la 12:38

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" surprinde cu un rol de excepție într-un film dramatic. Despre ce este vorba.

Kerem Bursin poartă o cămașă și stă la un restaurant

Kerem Bursin în rolul lui Serkan din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a surprins fanii cu rolul de protagonist în serialul “Dragostea plutește în aer”. Alături de Hande Erçel a format un cuplu atât pe micul ecran cât și în viața reală. După o lungă perioadă de absență, actorul a revenit în mediul online cu mai multe fotografii și filmulețe.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un rol de excepție într-un film dramatic

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și se bucură în prezent de admirația fanilor de pretutindeni. După o perioadă lungă în care a lipsit de pe platourile de filmare, acum Kerem Bürsin și-a anunțat fanii că revine cu un nou proiect. Serialul “Lemi” este gata să-l aducă în prim-plan și să-i facă pe telespectatori să-i urmărească personajul încă o dată. De altfel, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” nu este la prima sa apariție de acest gen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un film dramatic pe care Kerem Bürsin l-a filmat în 2019 are premiera în prezent. Primele imagini au fost distribuite în mediul online chiar de el, dar și de actrița care a jucat rolul principal.

“O călătorie pe care am făcut acum aproape 3 ani. Irem Helvacioglu ai făcut o treabă grozavă. Cüneyt Karakuş ai fost entuziasmat încă din prima zi. Încă ești, mulțumesc!”, a scris Kerem Bürsin pe pagina sa personal de Instagram. Peste 2 mii de comentarii au fost lăsat în cadrul postării, însă nu este de mirare având în vedere că actorul are peste 10 milioane de fani.

Citește și: Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, a publicat poză cu mânuța copilașului ei. Ce mesaj emotionant i-a transmis fetiței sale

“Eflâtun” spune povestea femeii care și-a pierdut vederea încă din copilărie, însă știe să distingă sunetele și să se descurce în viață datorită ajutorului tatălui său. Se îndrăgostește într-o zi de vocea unui bărbat care îi apare sub umbrelă și de atunci viața sa se schimbă. Filmul este așteptat de fani, iar cei mai mulți dintre ei se arată nedumeriți de ceea ce va să urmeze.

Ultimul interviu oferit de Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Kerem Bürsin a mărturisit că a reușit să comunice cu fosta sa parteneră, Hande Ercel despre problema personală prin care trece. Nepoata sa Mavi de 2 ani jumătate suferă de cancer, însă actorul nu a oferit mai multe detalii despre situația sa.

“Cum am spus și înainte, această problemă este una foarte sensibilă. Să nu mai intrăm în detalii.”, a mărturisit acesta. Gamze Erçel și Caner Yıldırım s-au căsătorit în 2019 și în luna decembrie a aceluiași an au devenit părinții lui Mavi. Acum, micuța în vârstă de 2 ani jumate, a fost diagnosticată cu cancer.

De asemenea, actorul a ridicat un semn de alarmă în legătură cu actrițele ce sunt alese în roluri principale pentru seriale sau filme. Acesta spune că ar trebui să se ridce un semn de întrebare în legătură cu această problemă.

Citește și: Burak Özçivit le arată fanilor cum se desfășoară o ședință foto profesională. Totul din spatele camerelor

“Nu cred că ar trebui ca actorii să-și aleagă partenerele. Ar trebui ca toată lumea să aibă o șansă la audiții, indiferent de poziția sau popularitatea lor.”, a declarat actorul din “Dragostea plutește în aer”, potrivit Milliyet.com.tr.

În articolul

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" surprinde cu un rol de excepție într-un film dramatic. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x