Kıvanç Tatlıtuğ este protagonist în blockbusterul turcesc “Brave and Beautiful”. Cel mai frumos bărbat din lume vine, din 14 august, la Happy Channel

Publicat pe 09.08.2017 la 10:38 Actualizat pe 10.08.2017 la 10:33

Telespectatorii il vor putea urmări pe Kıvanç Tatlıtuğ, de luni pana joi, de la ora 20.00, in cel mai nou blockbuster turcesc – “Brave and Beautiful” (“Iubire si razbunare”).

Unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia vine, din 14 august, în exclusivitate la Happy Channel, într-o super-producție, cu o distribuție de excepție! Telespectatorii îl vor putea urmări pe Kıvanç Tatlıtuğ, de luni până joi, de la ora 20.00, în cel mai nou blockbuster turcesc – “Brave and Beautiful” (“Iubire și răzbunare”).

La 34 de ani, Kıvanç Tatlıtuğ este unul dintre cei mai în vogă actori din Turcia ai momentului. S-a născut pe 27 octombrie, în Adana (sudul Turciei), acolo unde a crescut alături de familia sa. A urmat Liceul Yenice CAG, unde a excelat la baschet.

Kıvanç Tatlıtuğ – actor principal al noului blockbuster turcesc , “Brave and Beautiful” (“Iubire și răzbunare”) se poate mândri și cu o carieră în modelling, care i-a adus distincții demne de invidiat.

Totul a început în urmă cu 16 ani, atunci când mama lui l-a îndrumat să urmeze o carieră în lumea modei. Tot ea a fost cea care a trimis fotografii cu el la diverse agenții, iar de aici a mai fost doar un pas până când Kıvanç Tatlıtuğ s-a făcut remarcat.

A câștigat “Best Model of Turkey” (2002) și “Best Model of the world”, iar de-a lungul timpului, șarmul și popularitatea i-au adus apelativul de Brad Pitt al Orientului Mijlociu. De asemenea, actorul a fost ales cel mai sexy bărbat din Turcia, în urma unui sondaj realizat în iulie 2009.

Ultimul serial în care joacă, “Brave and beautiful” (“Iubire și răzbunare”), s-a bucurat de un succes răsunător, ajungând să cucerească fanii de pretutindeni. În România, celebra producție va fi difuzată, din 14 august, de luni până joi, de la ora 20.00, în exclusivitate la Happy Channel.

Drama “Brave and Beautiful”(“Iubire și răzbunare”) spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.

În articolul

Kıvanç Tatlıtuğ este protagonist în blockbusterul turcesc “Brave and Beautiful”. Cel mai frumos bărbat din lume vine, din 14 august, la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x