Leonard Doroftei, Carmen Brumă și Dorian Popa vorbesc despre VIOLENȚA într-o relație

Publicat pe 15.10.2016 la 18:00 Actualizat pe 15.10.2016 la 18:59

Numarul cazurilor de violenta in cupluri a crescut alarmant.

Leonard Doroftei, Carmen Brumă și Dorian Popa le dau sfaturi concurenților de la ”Mireasă pentru fiul meu” despre combaterea violenței într-o relație.
La auzul veștii că patru dintre concurentele de la ”Mireasă pentru fiul meu” au fost bătute de iubiții lor, fostul pugilist Leonard Doroftei a reacționat dur:

”Nu pot să-i numesc iubiți. Au fost niște proști! Cum să poți lovi o fată? Nu-i pot considera niște bărbați pe cei care își lovesc iubita, soția, sora, mama… În clipa în care te lovește, te va lovi în continuare. Poate ar trebui ca legea să le protejeze. Am avut șansa în viață să pot trăi în altă țară, unde ești pedepsit crunt unde nu doar dacă lovești, ci și dacă țipi sau să smucești copilul. Nu trebuie doar să le vorbești oamenilor, ci să dai legi crunte, să le fie frică să lovească. Dacă vrei să lovești, vino la sala de box, la lupte, la K1. Nu poți să te impui prin violență”.

La rândul ei, Carmen Brumă s-a arătat foarte îngrijorată de acest fenomen.

Cred că nicio ființă nu ar trebui să suporte și să nu tolereze abuzul. Ar trebui să ia măsuri de la prima experiență. Oricât de mult te-ar speria incertitudinea viitorului, cred că nu ar trebui să stai să te gândești. Să pleci la primul semn de agresiune. Știu că statisticile sunt îngrijorătoare în România în ceea ce privește violența domestică. În niciun caz nu este vina femeii. Nu există o motivație pentru ca un bărbat să lovească o femeie. Cred că există boli psihice care se rezolvă cu o diagnosticare corectă, cu tratament, nu cu refulări asupra partenerei. Cred că toate motivațiile violenței cred că își au rădăcina într-o lipsă a respectului de sine. Eu sper ca fiecare femeie care trece prin așa ceva să aibă suficientă putere pentru a întoarce spatele și a pleca”, a spus Carmen la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Ce a mai spus Carmen Brumă despre violența domestică și care este părerea lui Dorian Popa despre acest fenomen aflați din clipul de mai sus.

În articolul

Leonard Doroftei, Carmen Brumă și Dorian Popa vorbesc despre VIOLENȚA într-o relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x