Cautare: 747 rezultate dupa tagul "dorian popa"

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier pe DN1. Cum arată acum mașina artistului

acum 10 zile

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier pe DN1. Cum arată acum mașina artistului

Dorian Popa învață karting de la un campion

acum 10 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Dorian Popa și Albert Sandu - campion de karting, ne arată cum se conduce o mașină de karting.

Dorian Popa, activități în izolare: Am slăbit 12 kilograme

acum 24 zile

Dorian Popa, în direct prin videocall, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre viața ei în izolare. ”Am slăbit 12 kilograme”, a declarat artistul.

Averea lui Dorian Popa, la control!

acum 31 zile

Averea lui Dorian Popa, la control! Am aflat cum a ajuns să facă bani pe bandă rulantă, în doar câţiva ani! A plecat de jos, dar acum a reuşit să îşi vadă visul împlinit! Are numai haine de firmă, conduce un super bolid şi şi-a construit o vilă de lux, pentru care a cheltuit sute...

Dorian Popa, plinde sânge și cu buza spartă

acum 34 zile

Dorian Popa, surprins într-o ipostază şocantă! A fost filmat cu buza spartă şi plină de sânge! Asta după ce, în urma unui incident, era să rămână fără dinţii în care a investit o adevărată avere.

Întâmplare nespusă din Asia Express. Cum a pierdut Daniela Crudu banii ascunși în șosetă

acum 35 zile

Dorian Popa dezvăluie la Xtra Night Show cum a pierdut Daniela Crudu banii ascunși în șosetă în sezonul 1 Asia Express.

Iubita lui Dorian Popa, bombă sexy la aproape 40 de ani

acum 54 zile

Este una dintre cele mai sexy femei din showbiz şi deşi are aproape 40 de ani arată demenţial. Picioare lungi, talie de viespe și posterior bombat!

Dorian Popa, imagini din noua locuință! Artistul s-a mutat în casă nouă alături de iubita lui

acum 56 zile

Dorian Popa s-a mutat în casă nouă și petrece timp de calitate alături de iubita lui, Claudia. Artistul își arată locuința mult visată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Diva (Oana Zăvoranu) și Mario (Dorian Popa), sărut pasional!: Fă ce vrei cu mine

acum 61 zile

În serialul Sacrificiul sezonul 2, episodul 26, Diva (Oana Zăvoranu) și Mario (Dorian Popa) au parte sărut pasional. ”Fă ce vrei cu mine!”, i-a transmis Diva lui Mario.

Dorian Popa se alătură teledonului "Români Împreună - Donează și Salvează"

acum 66 zile

Vrem să ajutăm eroii în alb! Într-o acţiune fără precedent, toate staţiile de televiziune, aplicaţiile şi site-urile Antena Group vor transmite duminică Teledonul - Români Împreună. Pentru că vrem să susţinem lupta medicilor împotriva epidemiei de coronavirus, "Români...

Dorian Popa scoate la suprafață teorii tulburătoare

acum 77 zile

În plină pandemie de coronavirus, Dorian Popa a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate!

Dorian Popa: "În noul sezon de Next Star se va vota cu DA sau NU"

acum 82 zile

Next Star porneşte la drum cu Dan Negru prezentator, Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa juraţi şi Şerban Copoţ în culise. Dorian Popa ne spune cu ce vine schimbat noul sezon de la Next Star!

Șerban Copoț și Dorian Popa joacă BÂZA cu mănuși din plastic! Cine a lovit cel ma tare

acum 82 zile

Șerban Copoț și Dorian Popa joacă BÂZA cu mănuși din plastic la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cine a lovit cel mai tare. Marea premieră show-ului are loc în data de 12 martie, de la ora 20, la Antena 1.

Star News. Dorian Popa, măsuri extreme ca să se apere de coronavirus

acum 87 zile

Dorian Popa a luat măsuri extreme, ca să se apere de coronavirus. Însă toate eforturile lui par să fi fost în zadar. După o îndelungă analiză, artistul a tras şi primele concluzii: degeaba a încercat să scape, căci virusul ucigaş era mai aproape decât şi-ar fi imaginat.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa): Amândoi o simțim!

acum 88 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa). ”Amândoi o simțim”, au recunoscut amândoi.

Star News. Florin Salam, dezlănţuit pe muzica lui Dorian Popa şi a lui Vali Vijelie

acum 98 zile

Florin Salam şi-a făcut apariţia într-un local, însoţit de Roxana, dar şi de fiică şi ginere! Nu a mai ţinut cont de sutele de oameni care îl priveau şi s-a distrat ca la carte.

Star Matinal. Dorian Popa și Vali Vijelie, schimb de experienţă pentru o zi

acum 99 zile

Andrei, tu l-ai vedea pe Vali Vijelie cântând "Hâtz Johnule"? Ştiu că Vali Vijelie poate cânta orice, dar chiar aş fi curios să-l văd cum interpretează Hâtz Johunule. Vali Vijelie şi Dorian Popa au făcut schimb de experienţă pentru o zi.

Băieţii de bani gata, în acţiune! Selly şi Dorian Popa au mers în vizită la Codin Maticiuc

acum 103 zile

Da, da...despre efort este vorba. Ca să te menții în topuri trebuie să muncești mult și să ai prietenii aproape. Si nu orice prieteni, ci unii la fel de celebri ca si tine. Zilele trecute, cei mai cunoscuti vloggeri de pe la noi s-au adunat sa puna tara la cale. Selly, Dorian si Bromania...

Xtra Night Show. Loredana Groza se alătură echipei de la Next Star: O să fiu colegă cu Ștefan Bănică. Este foarte interesant că mă reîntâlnesc cu el după atâția ani

acum 104 zile

Loredana Groza va face parte din echipa Next Star, alături de Dorian Popa, Ștefan Bănică și inegalabilul Dan Negru.

Star News. Dorian Popa, înnebunit de lucrările la vilă. Ce a pățit artistul

acum 109 zile

Muncitorii l-au lăsat cu ochii în soare, dar a continuat! Au fugit cu banii, dar a continuat! Iar când totul părea să se aşeze pe un făgaş normal, Dorian Popa trece, din nou, prin momente de panică! După ce a investit sute de mii de euro în casa visurilor sale, artistul este în...

1
2
3
4
5
»