Cautare: 703 rezultate dupa tagul "dorian popa"

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 4 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Dorian Popa, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 5 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a oferit un super interviu la Cultour.

Cultour. Dorian Popa, interviu de senzație: Încerc să fiu fericit 24 ore din 24

acum 5 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a oferit un super interviu la Cultour. Vedeta a răspuns la 61 de întrebări.

Dorian Popa, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 5 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a acceptat provocarea "Ce ai alege între..." Vezi ce răspunsuri a dat vedeta.

Sacrificiul, episodul 10. Relu (Marian Râlea), găsit bătut măr de Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob)

acum 10 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Irina (Ioana Blaj) și Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob) îl găsesc pe Relu (Marian Râlea) plin de sânge, după ce a fost atacat în curtea casei.

Star Matinal. Selly, umilință totală pentru Dorian Popa: Voi fi sclavul lui cu mare drag

acum 14 zile

Dorian Popa, interviu exclusiv despre viață. Şi-a deschis sufletul şi a făcut cele mai picante declaraţii. Cum se împarte între muncă şi iubită, ne spune chiar el.

Sacrificiul, episodul 8. Antonio (Gabi Ciocan) și Mario (Dorian Popa) primesc sfaturi în amor de la Leo (Mihai Gruia): Femeia este o enigmă pe interior

acum 17 zile

Antonio (Gabi Ciocan) vrea să iasă cu o fată în oraș, dar nu știe ce tactici să pună în practică, astfel primește sfaturi de la unchiul lui, Leo (Mihai Gruia).

Sacrificiul, episodul 7. Scandal cu blesteme. Mario (Dorian Popa) pe post de gardă de corp

acum 18 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, mama Gela (Virginia Rogin) blesteamă, iar Mario (Dorian Popa) este pe post de gardă de corp. ”Să nu crească frunza în copac până n-o să simți ghiarele morții”, i-a transmis mama Gela celui neinvitat.

Mihnea Sabou vrea să dea lovitură la "Chefi la Cuțite" cu rețeta lui Dorian Popa: O să fac un cheeseburger

acum 27 zile

Mihnea Sabou, elev, din Dumbrăvița, a venit să-i impresioneze pe jurații "Chefi la Cuțite" cu preparatul sau inspirat de la Dorian Popa.

Sacrificiul, episodul 4. Mario (Dorian Popa) cântă muzică lăutarească în fața oglinzii

acum 31 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Mario (Dorian Popa) cântă muzică lăutarească în fața oglinzii. Ce i-a replicat Leo (Mihai Gruia Sandu).

Sacrificiul, episodul 4. Mario (Dorian Popa) are șansa să devină vedetă internațională! Singura condiție, trebuie să cânte muzică țigănească

acum 31 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Mario (Dorian Popa) are șansa să devină vedetă internațională, trebuie doar să cânte muzică țigănească. Cum a reacționat acesta.

Luminiţa Popa ştie ce vrea de la fiul său: "Mi-aş dori să-i văd miri pe Dorian şi Claudia! Sunt tristă că nu sunt bunică"

acum 37 zile

Luminiţa Popa, sau "mamişor", aşa cum îi spune fiul ei, Dorian, a fost invitată în platoul lui Mihai Morar!

"Mamişor" îşi face griji pentru Dorian Popa: "Nu l-am mai văzut de o lună"

acum 37 zile

Luminiţa Popa, sau "mamişor", aşa cum îi spune fiul ei, Dorian, a fost invitată în platoul lui Mihai Morar!

Sacrificiul. Mario Busuioc, scandal cu Antonio Busuioc

acum 39 zile

Mario Busuioc (Dorian Popa) este nepotul lui Leo Zamfir și are o voce de aur moștenită de la mama lui. Nu are aspirații și nici visuri, ci doar un stil de viaţã mai extravagant din care nu lipsesc hainele de firmã, maşinile luxoase şi lipiciul la fete.

Pentru Dorian Popa, viața ideală ar fi cu doi-trei copii și o mașină scumpă și într-o țară...

acum 40 zile

Dorian Popa, invitat la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a mărturisit că din viața lui ideală ar face parte doi copii și o mașină scumpă.

CulTour. Interviu de senzație cu Dorian Popa: Când eram mic mă gândeam că e posibil să devin pilot militar

acum 41 zile

Dorian Popa a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Interviu de senzație cu Dorian Popa: Îmi doresc că viața mea să se upgradeze

acum 41 zile

Dorian Popa a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Interviu de senzație cu Dorian Popa: Am trei tatuaje

acum 41 zile

Dorian Popa a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»