Lorenzo Lazo a împlinit 70 de ani și a sărbătorit alături de familie. Văduvul regretatei Edith González formează un cuplu cu Luz Blanchet

Publicat pe 01.09.2023 la 15:57 Actualizat pe 01.09.2023 la 16:37

Lorenzo Lazo a fost întâmpinat de cei dragi cu o petrecere surpriză. Fiica Lorenza i-a fost alături văduvului marii actrițe.

Luz Blanchet poartă o rochie roșie, păr lung și breton, iar Lorenzo Lazo poartă o cămașă albă, sacou negru și cămașă

Lorenzo Lazo a împlinit 70 de ani și a sărbătorit alături de familie

Getty Images

Edith González a încetat din viață pe 13 iunie 2019, victima cancerului ovarian, boală cu care fusese diagnosticată cu trei ani în urmă. A trecut prin pierderea dureroasă și cu fiecare an care trece încearcă să-i țină amintirea vie. Cu toate acestea, Lorenzo Lazo și-a continuat viața amoroasă și astăzi formează un cuplu cu Luz Blanchet.

Lorenzo Lazo a fost întâmpinat de cei dragi cu o petrecere surpriză

În 2020, acesta a mai dat o șansă iubirii și a format un cuplu cu Lourdes Peláez timp de doi ani și jumătate. Ulterior a început o relație de iubire cu Luz Blanchet. Cei doi își arată dovezile iubirii în mediul online, iar Lorenzo Lazo i-a mulțumit partenerei sale dar și celor dragi pentru surpriza cu care a fost întâmpinat cu ocazia zile sale de naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 60 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea i-a mulțumit fiicei Lorenza Lazo pentru prezența în cadrul petrecerii aniversare.

Citește și: Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social

“Vă mulțumesc Lorenza Lazo și Diego pentru surpriza pe care mi-ați făcut-o și mai ales pentru cei trei nepoți pe care mi i-ați dăruit.”, a scris Lorenzo Lazo în dreptul unei fotografii cu fiica sa. Văduvul lui Edith González a împlinit 70 de ani și a fost înconjurat de oamenii dragi. Pe contul personal de socializare a primit nenumărate comentarii din partea fanilor.

“Ce surpriză...Ce noroc să-ți pot celebra viața alături, Lorenzo Lazo.”, a scris Luz Blanchet pentru partenerul său. Văduvul marii actrițe a simțit nevoia să mulțumească tuturor celor care i-au lăsat mesaje.

“Mii de mulțumiri tuturor pentru mesajele și felicitările. Una dintre cele mai mari satisfacții ale vieții este să cunoști și să conservi prietenii pe care peste ani să le poți avea. Apreciez fiecare comentariu primit și vă doresc tuturor multă sănătate, bucurii și satisfacții.”, a precizat acesta.

Văduvul lui Edith González își declară iubirea pentru partenera Luz Blanchet

În luna iulie a anului 2023, Lorenzo Lazo și Luz Blanchet și-au anunțat relația amoroasă în cadrul unei publicații importante din Mexic. Au specificat că s-au cunoscut grație lui Jorge Zarza.

Citește și: Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online. Tânăra este identică mamei sale în tinerețe

“Ce surprize valoroase aduce viața, ca un salut între doi necunoscuți în luna decembrie să fie de fapt o încrucișare de drumuri luni mai târziu.”, a spus Lorenzo Lazo într-o postare din mediul online. Cu toate că acum trăiește o frumoasă poveste de iubire, la început Luz Blanchet nu a crezut cu adevărat în intențiile partenerului său.

“Sunt foarte cerebrală, foarte analitică, am copiii deoparte și viața mea foarte bine construită. Nu știam ce caută acest om într-o relație, la o pereche. I-am spus că pentru unele lucruri sunt foarte grăbită, dar pentru altele care implică viața amoroasă merg pe vârfuri.”, a spus Luz Blanchet într-un interviu. Aceasta s-a arătat “foarte mulțumită” de relația actuală.

“Sunt foarte mulțumită, este un bărbat care știe ce vrea și nu își ascunde interesul.”, a spus celebra prezentatoare. Aceasta are 55 de ani, iar Lorenzo Lazo 70.

În articolul

Lorenzo Lazo a împlinit 70 de ani și a sărbătorit alături de familie. Văduvul regretatei Edith González formează un cuplu cu Luz Blanchet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x