Lucruri neștiute despre Mara Oprea în personajul Adelei, fata de la țară, inteligetă, a cărei viața a fost furată. De ce i-a fost greu Marei să privească secvențele cu ea

Publicat pe 28.10.2021 la 16:59 Actualizat pe 28.10.2021 la 17:21

Mara Oprea a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre experiențele sale din serialul Adela, după ce a devenit cunoscută și a intrat în casele oamenilor cu personajul său.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Aceasta vorbește despre provocările meseriei despre cum este să fie persoană publică dar și despre emoțiile și trăirile pe care le avut după ce a urmărit primele imagini cu ea pe sticlă.

Puțini sunt cei care știu că Mara Oprea a fost călăuzită către drumul actoriei de către mama sa. I-a plăcut să joace teatru dintotdeauna și spune că asta vrea să facă în continuare.

Mara Oprea, personajul “Adela”, despre viața sa în ochii publicului

Mara Oprea, actrița din Adela, mărturisește într-un interviu de suflet cât de greu i-a fost la începutul carierei sale să urmărească secvențele cu ea din serialul care a consacrat-o.

“La început mi-a fost mai greu să urmăresc secvențele cu mine, dar m-am obișnuit și mi-am zis că uneori toate gândurile critice despre mine (...) sunt doar în capul meu”, a spus actrița pentru revista Unica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebată care este curiozitatea oamenilor de pe rețelele de socializare legată de rolul său din serialul Adela, Mara Oprea a răspuns:

“Cea legată de schimbările pe care le aduce în viața mea acest proiect. A venit cu multe provocări și situații noi pe care a trebuit să învăț să le gestionez. Pot spune că datorită serialului și personajului Adela am căpătat multă experiență și am aflat mai rapid o parte din secretele acestei meserii de actor”, a explicat Mara Oprea.

Citește și: Cum arăta Mara Oprea, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Întrebată ce le recomandă celor care aleg să își spună viața privată pe rețelele de socializare Mara Oprea a spus:

“Cred că fiecare dintre noi ar trebui să se simtă confortabil cu ceea ce afișează. E important ca persoane publice să încercăm să ne trăim viața și în afara rețelelor de socializare. Nu mi-a plăcut niciodată să afișez prea multe lucruri din viața personală. Ceea ce mă face pe mine fericită sau tristă trebuie să rămână în privat”, a mai adaugăt actrița pentru sursa citată mai sus.

Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului, potrivit a1.ro.

Citește și: Mara Oprea, în urmă cu un an când pășea pe platourile serialului Adela. Amintirea care i-a bucurat pe fani

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

În articolul

Lucruri neștiute despre Mara Oprea în personajul Adelei, fata de la țară, inteligetă, a cărei viața a fost furată. De ce i-a fost greu Marei să privească secvențele cu ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x