Ludwika Paleta a recreat o scenă din telenovela „Amigas y rivales”. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 06.04.2022 la 11:08 Actualizat pe 06.04.2022 la 11:41

Ludwika Paleta a recreat o scenă din telenovela “Amigas y rivales” și a postat momentul în mediul online. Cum a apărut vedeta la 21 de ani de la premieră.

Ludwika Paleta poartă o rochie neagră cu un umăr gol. Actrița are ruj roșu și părul prins cu breton într-o parte

Ludwika Paleta a recreat o scenă din telenovela "Amigas y rivales". Telenovela a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în 2001

Profimedia Images

Ludwika Paleta se numără printre cele mai iubite vedete din telenovele. De cele mai multe ori, aceasta a fost lăudată pentru fizicul de invidiat și chiar la cei 43 de ani ai săi reușește să-și impresioneze în continuare fanii.

Printre cele mai faimoase producții în care a jucat, se numără și “Amigas y rivales”, telenovelă care a apărut pe micile ecrane în 2001. La 21 de ani de la premieră, Ludwika Paleta a ținut să recreeze o scenă care a făcut-o celebră.

Ludwika Paleta a recreat o scenă din telenovela “Amigas y rivales”

Deși a reușit să interpreteze roluri care au ajuns rapid în sufletele telespectatorilor, Ludwika Paleta a mărturisit deseori că ar renunța oricând la actorie. Actrița a declarat că de cele mai multe ori producătorii au căutat-o doar pentru fizicul său de invidiat, nu și pentru calitățile de artistă.

Cu toate acestea, Ludwika Paleta a recreat recent o scenă din telenovela “Amigas y rivales” și a reușit să aducă la viață unul dintre personajele sale favorite. Atât Angélica Vale, Adamari López, Michelle Vieth și Ludwika Paleta s-au schimbat de-a lungul timpului, însă fanii și le amintesc acum la fel ca în trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De aceea, celebra actriță a decis să-i încânte pe internauți cu o scenă celebră din “Amigas y rivales”, una dintre cele mai importante producții ale anilor 2000. Pe contul personal de TikTok, Ludwika Paleta a apărut din nou în rolul “Jimena de la O”.

Citește și: Cum a fost surprinsă Mara Oprea, actrița din Adela, la restaurant. Apariția diafană care a surprins fanii: "Ești divină!

Fanii nu au ezitat să-i răspundă actriței și au declarat că celebra scenă a rămas iconică: „Cea mai bună telenovelă”, “Lucrul de care nu știam că am nevoie”, “Cea mai bună scenă”, “Am iubit rolul tău”, “Cea mai bună” , “Ar trebui să refaci mai multe scene din Amigas y rivales”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în mediul online.

Ludwika Paleta, o stea a rețelelor sociale

Ca o adevărată stea a telenovelelor, Ludwika Paleta nu uită să posteze în fiecare zi fotografii și filmulețe în mediul online, acolo unde fanii o urmăresc de cele mai multe ori. Actrița a demonstrat că își poate arăta frumusețea fără filtre și fără machiaj. Astfel, le-a oferit curaj femeilor de pretutindeni pentru a nu-și mai ascunde chipul în fața ecranelor.

De asemenea, actrița le-a arătat tuturor exercițiile fizice pe care le practică pentru a avea un corp de invidiat la 43 de ani. Aceasta are peste 3 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii și filmulețe atât de la evenimente mondene, cât și din viața personală. Alături de familie, prieteni sau colegi de platou, Ludwika Paleta nu uită niciodată să păstreze o atitudine pozitivă de fiecare dată când apare pe micile ecrane.

Citește și: Gabriela Spanic la 21 de ani, pe vremea când juca în telenovela “Como tu ninguna”. Cum s-a schimbat vedeta de-a lungul timpului

Una dintre imaginile intrigante pe care actrița le-a postat recent a fost chiar alături de sora sa, Dominika Paleta. Deși cele două nu au aceeași vârstă, fanii au considerat că sunt gemene, iar comentariile de apreciere nu au întârziat să apară. Ulterior, cea din urmă a postat o fotografie similară, demonstrând astfel dragostea pe care i-o poartă surorii sale.

În articolul

Ludwika Paleta a recreat o scenă din telenovela „Amigas y rivales”. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x