Maite Perroni s-ar putea întoarce pe micile ecrane într-o serie produsă de Andres Tovar. Despre ce este vorba

Publicat pe 17.01.2024 la 11:59 Actualizat pe 17.01.2024 la 12:28

După succesul avut în turneul Soy Rebelde, Maite Perroni ar putea reveni pe micile ecrane într-un proiect realizat chiar de către soțul său, producătorul Andrés Tovar.

artistă poartă o rochie roșie cu mâneci lungi și zâmbește

Maite Perroni în cadrul Billboard Latin Music Awards. 5 octombrie 2023. Florida

Getty Images

După finalizarea turneului Soy Rebelde alături de colegii și prietenii săi, Maite Perroni este pregătită să revină în atenția fanilor. De data aceasta, este vorba despre proiecte de televiziune realizate împreună cu soțul său, producătorul Andrés Tovar.

Maite Perroni s-ar putea întoarce pe micile ecrane într-o serie produsă de Andrés Tovar

În vârstă de 42 de ani, acesta se pregătește deja pentru un nou proiect profesional. De data aceasta, își propune să o implice și pe Maite Perroni în ceea ce se dorește a fi un succes răsunător. Vedeta RBD se va îndepărta astfel de scenele muzical și va reveni în fața fanilor ca și actriță. Surprins de către jurnaliști pe aeroportul din Mexic, acesta a punctat că ar fi încântat să lucreze alături de partenera sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-ar plăcea să facem un film împreună sau un serial.”, a declarat Andrés Tovar. Este producător independent încă din 2016 și a realizat de-a lungul timpului proiecte inedite. Până la o idee concretă trebuie expusă ideea principală și timpul necesar pentru a o pune în practică. A ținut să nege informația referitoare la participarea profesională în cadrul turneului RBD alături de soțiii celorlalte două artiste, Anahi și Dulce Maria.

Citește și: Reacția sinceră a artistei Maite Perroni după mesajul trimis de Alfonso Herrera către RBD, după un turneu istoric

“Noi le-am sprijinit necondiționat, atât personal cât și profesional. Eu i-am oferit sfaturi din punctul de vedere al unui soț.”, a spus Andrés Tovar. De cealaltă parte, Maite Perroni s-a arătat mai mult decât încântată de succesul pe care a reușit să îl obțină alături de RBD. A cântat în fața a peste 60 de milioane de persoane și nu a negat că i-ar plăcea să revină în această formă pe viitor.

“Realitatea este că turneul a fost în 2023, sper că viața ne va surprinde pe toți pentru că va fi foarte frumos.”, a menționat vedeta. De asemenea, este puțin probabil ca Alfonso Herrera să participe în cadrul proiectelor viitoare alături de RBD.

Detalii despre Maite Perroni, vedeta RBD care a devenit mămică pentru prima oară

Actriță de origine mexicană, cântăreață și mămică, Maite Perroni a reușit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu talentul său. A participat pentru prima oară în telenovela Rebelde și de atunci a continuat pe acest traseu profesional. Faima internațională și-a câștigat-o în 2004.

Citește și: Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anului 2023 o are protagonistă pe Maite Perroni. Despre ce producție este vorba

În 2023 a participat în cadrul Soy Rebelde Tour, turneul care a reușit să reunească oameni din toate colțurile lumii pentru a asculta încă o dată cele mai populare melodii ale grupului RBD. Aproape toate concertele au fost sold out și fiecare și-a exprimat părerea în legătură cu situațiile personale.

Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în cadrul turneului, dar reprezintă și reclame ale căror imagine este. Recunoaște că actoria este cea care reușește să o aducă mai aproape de meseria pe care și-o dorește pentru totdeauna.

“Mereu m-am simțit ca acasă în lumea actoriei. Acum câțiva ani am fost surprinsă să văd că muzica și-a făcut din nou apariția în viața mea.”, a spus vedeta, arată numeromag.nl.

În articolul

Maite Perroni s-ar putea întoarce pe micile ecrane într-o serie produsă de Andres Tovar. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x