Maite Perroni și Andrés Tovar, prima ședință foto după ce au devenit soț si soție. Îndrăgostiții au ales o locație inedită

Publicat pe 04.11.2022 la 12:11 Actualizat pe 04.11.2022 la 13:09

Maite Perroni și Andres Tovar, prima ședință foto dupa ce au devenit sot si sotie. Îndrăgostiții au ales o locație inedită.

Maite Perroni poartă o rochie de mireasă albă și se sărută cu Andres Tovar care poartă un costum închis la culoare

Maite Perroni și Andrés Tovar au realizat prima ședință foto după ce au devenit soț și soție

Profimedia Images

Maite Perroni a făcut parte din grupul RBD și din formația “Rebelde” acum 18 ani. De atunci, vedeta și-a continuat pe cont propriu viața profesională și a realizat mai multe proiecte inedite care i-au bucurat pe fanii din lumea întreagă. Pe plan personal a încheiat mai multe relații, însă recent s-a căsătorit cu Andres Tovar, cel despre care a susținut în nenumărate interviuri că este sufletul său pereche.

Maite Perroni și Andres Tovar, prima ședință foto după ce au devenit soț și soție

Actrița din “Rebelde” s-a căsătorit cu Andres Tovar la începutul lunii octombrie într-o ceremonie de-a dreptul emoționantă. Evenimentul a avut loc în Valle de Bravo, Mexic. Locația a fost aleasă cu scopul de a rămâne pentru totdeauna în memoria mirilor. Aceasta a fost și prima etapă a filmărilor telenovelei “Rebelde”, acum 18 ani. Cu toate că în mediul online este extrem de activă, de când a îmbrățișat un nou statut în viața personală, Maite Perroni a devenit mai retrasă.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente imagini o surprind pe vedetă alături de Andres Tovar într-o ședință foto a proaspeților căsătoriți. Prima care a ținut să les un comentariu pentru vedetă a fost chiar fosta sa parteneră de platou, Anahi.

“Ce minunați! Să fiți fericiți și să explorați în continuare!”, a scris Anahi, fosta membră a trupei RBD în dreptul fotografiei postate de Maite Perroni. De asemenea, Christian Chavez și Christopher Uckermann au “apreciat” imaginea cu cei doi îndrăgostiți. Peste 4 mii de fani din întreaga lume și-au exprimat atenția asupra ședinței foto inedite.

Citește și: Alfonso Herrera este un actor renumit, dar nu uită de îndatoririle de tată. Ce fotografie a postat protagonistul din “Rebelde” în mediul online

Actrița din “Rebelde” are peste 11 milioane de internauți care îi urmăresc fiecare activitate de pe rețelele sociale. Deși la nunta faimoasei Maite Perroni au participat doar 3 dintre cei 5 membri RBD, totul a fost lămurit ulterior pe internet. Cu toate că speculațiile despre o posibilă ceartă au apărut la scurt timp pe internet, atât Christian Chavez cât și Dulce Maria au ținut să vorbească despre evenimentele recente.

Claudia Martin a spus adevărul despre mesajul indirect pe care l-a trimis în mediul online odată cu nunta fostului său soț

Cu toate că cei mai mulți dintre fani susțin că mesajul lăsat în mediul online de către Claudia Martin a fost trimis indirect către Andres Tovar și Maite Perroni, vedeta a evitat întreabarea jurnaliștilor și a răspuns după cum urmează.

“Nu am postat nimic cu trimitere către cineva, așa că nu cred.”, a declarat Claudia Martin, potrivit Infobae.com. Cu toate că zvonurile despre o posibilă gelozie continuă pe internet, vedeta susține că viața sa personală și profesională trebuie să continue, iar eșecul fostei sale căsnicii trebuie lăsat în trecut. Claudia Martin va juca alături de nume importante din industria telenovelelor în producția “Mujeres asesinas 4”. Printre actrițe se numără și Sara Maldonado, Ana Layevska și Silvia Navarro.

Citește și: Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María

“Este vorba despre o femeie care trăiește o relație toxică și nu poate pleca din interiorul ei.”, a declarat Claudia Martin în legătură cu noul său proiect profesional. În ceea ce privește relația cu Hugo Catalan, aceasta a subliniat faptul că totul decurge într-o manieră perfectă la momentul actual.

În articolul

Maite Perroni și Andrés Tovar, prima ședință foto după ce au devenit soț si soție. Îndrăgostiții au ales o locație inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x