Alfonso Herrera este un actor renumit, dar nu uită de îndatoririle de tată. Ce fotografie a postat protagonistul din “Rebelde” în mediul online

Publicat pe 03.11.2022 la 10:57 Actualizat pe 03.11.2022 la 11:43

Alfonso Herrera este un actor renumit, dar nu uită de îndatoririle de tată. După ce s-a despărțit de Diana Vasquez a rămas la fel de implicat în viața copiilor săi.

Alfonso Herrera poartă o cămașă deschisă la culoare și un pulover negru

Alfonso Herrera este unul dintre cei mai apreciați actori din Mexic, dar nu-și uită îndatoririle părintești. Protagonistul din "Rebelde" este tatăl a doi copii, fructul relației cu Diana Vasquez, fosta sa soție

Profimedia Images

Alfonso Herrera și-a început cariera artistică în telenovela “Clase 406”. De atunci, parcursul său actoricesc a fost presărat doar cu reușite. “Rebelde” a fost proiectul care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă și l-a adus în fața fanilor de pretutindeni. Cu toate că a început la nivel local, planurile sale profesionale s-au dezvoltat de-a lungul timpului, iar în prezent joacă în seriale de la Hollywood, premiate la festivaluri importante.

Alfonso Herrera este un actor renumit, dar nu uită de îndatoririle de tată

A făcut parte din grupul RBD alături de Anahi, Dulce Maria, Christopher Uckeramnn și Christian Chavez. A jucat în telenovela “Rebelde” rolul lui “Miguel Arango” și a reușit ulterior să-și întemeieze o familie frumoasă pe plan personal. Cu toate că relația cu Diana Vasquez a fost menținută departe de ochii publicului, cei doi îndrăgostiți au divorțat și copiii au rămas în grija mamei.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși are o carieră de succes, Alfonso Herrera nu își uită îndatoririle de tată. Acesta a postat recent o fotografie cu cei doi băieți ai săi, Daniel și Nicolas. În prezent, vedeta din “Rebelde” se află într-o relație cu Ana de la Reguera, actrița cu care joacă și în cel mai recent proiect profesional, “Que Viva Mexico”. De asemenea, l-a interpretat pe celebrul “Batman” în “Batman Unearthed”. De fapt, acesta este vocea celebrului super erou într-un podcast în limba spaniolă.

Prezența sa în America a devenit constantă, fiind o figură importantă în cele mai urmărite seriale de pe platformele celebre din mediul online. Alfonso Herrera este “Javi” în “Ozark” și unul dintre cele mai apreciate personaje ale seriei.

Citește și: Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile. Vedeta și-a pierdut bunica paternă

“M-a sunat agentul meu și mi-a spus despre acest show popular. Normal că știam despre Ozark. Mă uitam la el din 2017. Mi-am citit partea și le-a plăcut cum am jucat. Câteva zile mai târziu eram în Atlanta filmând primele secvențe. A fost chiar așa.”, a mărturisit Alfonso Herrera făcând referire la proiectul “Ozark”, potrivit Awardsdaily.com.

Ce spune Alfonso Herrera despre rolul fenomen din serialul “Ozark”

Deși în “Rebelde” l-am văzut ca un tânăr îndrăgostit, plin de dorință de răzbunare, în 2022 Alfonso Herrera și-a surprins fanii din întreaga lume cu rolul său din “Ozark”. Acesta și-a construit personajul pe baza mai multor idei personale.

“În general îmi place să am barbă. Nu am avut tot timpul o barbă atât de deasă. A fost un element care a prins în opinia mea. Pentru faptul că m-ai întrebat de acest lucru, înseamnă că a avut efectul scontat.”, a declarat vedeta din “Rebelde”. Deși l-a început nu s-a gândit că personajul său va aduce un plus de valoare atât de important în cazul serialului, acum rolul său este discutat pretutindeni.

Citește și: Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María

“Când eram în Atlanta studiind și citind și construindu-l pe Javi m-am gândit că fiecare piesă de puzzle este necesară pentru ca întreaga mașinărie să funcționeze. Am primit foarte multe comentarii de la prieteni și familie care mi-au spus că personajul a fost foarte bine primit, dar cred că fiecare persoană care muncește aici face o treabă foarte bună.”, a mărturisit Alfonso Herrera.

În articolul

Alfonso Herrera este un actor renumit, dar nu uită de îndatoririle de tată. Ce fotografie a postat protagonistul din “Rebelde” în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x