Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice

Publicat pe 23.10.2020 la 11:49 Actualizat pe 23.10.2020 la 12:15

Carismatica și talentata, Maite Perroni este una dintre tinerele actrițe care au reușit să transcende dincolo de țara natală și să câștige inimile a mii de fani din întreaga lume.

Profimedia

În 2004 a primit oportunitatea de a face parte din distribuția telenovelei „Rebelde”, jucând rolul „Lupitei”, personaj care a catapultat-o ​​spre succes. La sfârșitul telenovelei, Maite a continuat timp de patru ani cu grupul muzical RBD, cu care a călătorit în întreaga lume, a obținut diverse recunoașteri și a reușit să se poziționeze ca o vedetă internațională.

După dezintegrarea trupei în 2008, Maite a decis să se întoarcă pe micul ecran cu telenovela „Care With The Angel”, melodramă pe care a jucat-o alături de actorul William Levy și datorită căreia i-a fost acordată premiul „Cea mai bună actriță pentru tineret” în Premiile TV și telenovelă din 2009. Alături de performanța sa, Maite a înregistrat și câteva piese pentru telenovelă, începând astfel cariera muzicală ca solistă.

În anul 2020, aceasta a acceptat rolul principat într-o producție Netflix, care îi scoate la iveală calitățile de actriță, cât și puterea de a pune în scenă un personaj extrem de complex. Serialul se numește „Dorință întunecată” și a fost publicat pe Netflix în luna iulie.

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni) on

Vedeta poate afirma cu ferminate că este una dintre cele mai de succes actrițe, munca și devotamentul acesteia cucerind fani din întreaga lume.

Maite este una dintre vedetele care își țin fanii la curent cu tot ce se întamplă în viața ei prin intermediul rețelelor de socializare. De curând superba actriță și-a șocat publicul printr-un portret al mamei ei postat pe pagina personala de Instagram.

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni) on

Dacă Perroni nu ar fi menționat în descrierea fotografiei că este vorba de mama ei și nu de ea, nu ți-ai fi dat niciodată seama de diferență.

Maite Perroni îi poartă în același timp și prenumele mamei ei, dacă asemănarea fizică dintre cele două n-ar fi fost de ajuns. În portretul de pe social media, mama actriței își poartă părul negru legat la spate, stil pe care Maite îl abordează adesea, motiv pentru care admiratorii actriței au fost plăcuți suprprinși de asemănarea izbitoare dintre cele două.

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni) on

Perroni le-a transmis urmăritorilor ei și un emoționant mesaj adresat mamei ei, conform tvynovelas:

Ea este cea mai frumoasă ființă pe care ochii mei au văzut-o, cea cu cea mai iubitoare inimă care m-a îngrijit și m-a protejat, cea care îmi spune cele mai puternice și mai cinstite adevăruri ... cea care mă plasează în viață ori de câte ori este necesar , cea care m-a învățat să fiu femeia care sunt.

Postarea a emoționat milioane de oameni, fotografia ajungând la 145 de mii de aprecieri și sute de comentarii în doar o zi după ce a fost publicată.

Citește și: Gabriela Spanic se confruntă cu una dintre cele mai triste perioade din viața ei Jacky Bracamontes, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Billboard Latin Music Awards

În articolul

Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune